Nyhed Reduced price!
NYE Kamæleon FPV Ramme 220 220 mm 5

NYE Kamæleon FPV Ramme 220 220 mm 5" FPV Quadcopter Ramme FPV Racing Drone Freestyle For PUDA

kr207.32

-35%

kr323.92

Ny vare

På lager

Tags: quadcopter ramme, fpv ramme, rammen fpv, Billige quadcopter ramme, Høj Kvalitet fpv ramme, Kina ramme fpv Leverandører.

Som et nyt flagskib, hver omfattede funktion var nøje overvejet, og kunstfærdigt indarbejdet i den endelige revision. Mens mange af disse funktioner er ret traditionelle, der er et par nyskabelser, der ville drage fordel af en nærmere undersøgelse. Den første er "low rider" style top-plade. Dette sænkede mount får batteriet tættere på at tyngdepunktet for denne maskine. Dette betyder, at din ruller og vipper vil være snappier, og mindre tilbøjelige til at over-rotere. En uventet (men meget velkommen) funktion af forsænket top-plade er, at kameraet bur vil være mere tilbøjelige til at beskytte dit batteri i tilfælde af en upside-down effekt. Din tegnebog og batterier, som både vil takke dig for det.

Tale af kameraet bur, 4mm tyk, 6061 aluminium struktur på forsiden af denne ramme hjørner markedet for at levere den mest beskyttelse og alsidighed i at montere kameraer. Ikke kun vil din ramme fuldt ud at beskytte din FPV kamera over 25 grader, men det giver mulighed for næsten ubegrænset lodret spille. Hvis du ønsker at flyve baglæns som Suki eller tage tingene i et mere afslappet tempo, dette vil lade dig med at opnå den vinkel, du har brug for. Plus, Armattan tommelfinger-skrue-system gør det nemt at skifte mellem de to på flue (pun helt bestemt). Hertil kommer, at den HD-kamera montering plade giver dig mulighed for at justere vinklen på din optageenhed fra 30 og op til 60 grader. Ikke mere vil du nødt til at skære, og monter en kile af skum for at få den ideelle, "single" optagelse vinkel (hvis det findes). Du kan finjustere større eller mindre, som ønskes med i din standard M3 driver. Hvad kunne være nemmere end det?

Den tredje og sidste Kamæleon innovation (som vi vil udforske her) er VTX montere på bagsiden af bussen. Mens det er udadtil et fast punkt at montere din adapter SMA, det har et par hemmelige funktioner såvel. Skæres i kulfiber top-plade er et sæt af huller, at line op over det sted, hvor du vil montere din VTX. Disse blev omhyggeligt målt til at flugte med de skærme, dip-switche og knapper af mange populære sendere på markedet i dag (Hawkeye, Aomway, osv.). Vi tror, at ændre din kanal på området bør være så hurtigt og nemt som at ændre dit kamera vinkel. Dette hjælper os med at nå dette mål. Den anden hemmelighed, er den lille bar ved siden af SMA hul. Dette er en mangfoldighed modtager mount til din RX valg. Hvis du zip to bånd til, at spar du kan vinkel dem til vandret (ud igen) og vertikale (top) polarisering. Dette bør hjælpe med at forebygge mod en nådesløs fail-safe i starten af din største dykke endnu.

Kamæleon Specs:

Rammen Vægt: 120.8 g ca

Motor til Motor:220mm

Rammen Form:Freestyle Bus

Bund Plade Tykkelse: 4mm

Top Plade Tykkelse: 2mm

Aluminium Dele:Fly Klasse 6061

Motor Mount Mønster: 22xx

Antal stakhøjde:20mm Anbefalede en Del(ikke inkluderet): Flight Controller: F3 /Naze32/ CC3D Motor: 2204/2205/2206 ESC: 20A-30A Propel: 5 tommer Batteri: 3S 1300mAh ~ 4S 1300mAh pakke inkluderet: 1 sæt x Kamæleon 220 ramme kit som billedet viste 2pairs x 5045 3-bladet propel 1stk x batteri bælte

Opgradering Af Reservedele/Tilbehør Dæk
Fire-hjulstræk Egenskaber Motorer
For Køretøj Type Fly
Materiale Carbon fiber
Mærke Readytosky
Af Forbrugsstoffer Slebede
Tekniske parametre Værdi 3
Bruger Biler & Fjernbetjening Legetøj
RC Reservedele & Accs Baldakiner
Fjernbetjeningen Peripherals/Enheder Remote Controller
Pakke Størrelse 16cm x 15cm x 8cm (6.30in x 5.91in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Enhed Type Sæt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer