Nyhed Reduced price!
WasaFire Nye 1800lm XML T6 LED Cykel lanterna cykel Lygten Lygten Lygten Lommelygte Lyser 6400mAh batteri farol cykel lys

WasaFire Nye 1800lm XML T6 LED Cykel lanterna cykel Lygten Lygten Lygten Lommelygte Lyser 6400mAh batteri farol cykel lys

kr99.06

-30%

kr141.55

Ny vare

På lager

Tags: cykel lys, t6 led cykel, led cykel, Billige cykel lys, Høj Kvalitet t6 led cykel, Kina led cykel Leverandører.

Få Din Egen Kuponer, Før Du Køber!

Note Til produktet, har vi altid opretholde denne forretningsfilosofi, den samme leverandør, det samme produkt, højere kvalitet og lavere pris! Dette er det seneste produkt, laveste pris, og hvis du vælger at købe mere end én, kan du også få mere favorable priser, abonnere på mit lager, vil du finde de billige produkter. Vi har altid forfølge bedre service, og håber, at du vil anerkende vores indsats, tak for din støtte! FAQ 1. Skal jeg betale told? Dette afhænger af Told i dit land, kan du blive opkrævet told og afgifter for noget, der er købt online. Køber har selv ansvaret for brugerdefinerede skatter. Men normalt behøver du ikke at beskæftige sig med dette problem. 2. Hvad skal du erklære, at told? Vi har normalt erklære, at den lavere pris på fakturaen/regningen for at hjælpe med at undgå told, men hvis du har nogen anmodning om erklæring, kan du efterlade os en besked på ordren før afsendelse. 3. Vil du tjekke LED godt, før du sender pakken? Ja, vi har professionelle personale test LED godt, før du sender ud, og vi vil pakke forsendelsen godt nok, skal du ikke bekymre dig. 4. Som logistiske metode vil bruge til at sende min ordre? Det vil afhænge af dit valg, men vi anbefaler, at du vælger en logistik metode, der kan give dig med tracking oplysninger, således at logistikken vil være sikrere og mere præcis 5. Hvordan omkring efter salg service for denne LED? Vi har professionel Ingeniør team til støtte for efter-salg service,er du velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen problemer under brugen af dette produkt. Funktion: LED-type: XML T6 Lumen: 1800lm Belysning distance: Over 200 meter Materiale: Aluminium legering Vandtæt: Livet vandtæt Støtte dæmpning: 3 modes(Stærk-Normal-Flash) Batteri type: 18650 genopladeligt batteri Arbejdstid: Ca 3 timer Oplader tid: Ca 4 timer-Indikator: tænd/Påfyldning/Fuld oplader Levetid: 100.000 timer Stabil præstation: Cyklus liv op til 1000 gange Pakke liste: 1* LED cykel lys 1* 18650 batteri pack 1* Oplader(Passer til dit land) 1* Justerbar hovedbøjle 2* Gummi-ringe(Forskellige størrelser)

Hvad er XML-T6 lyskilde? Almindeligt anvendte XML er en high-power light-emitting diode, som en lyskilde af udendørs belysning værktøjer. Det har mange fordele, såsom at spare strøm, holdbarhed og lysstyrke. Dens kondensator effekt er bedre, lys tab, lette vægt, kan lampen være forseglede del af de meget strenge og forbedre den vandtætte effekt, så den almindelige udendørs sport entusiaster vil vælge det i henhold til miljøet. Som et Fyrtårn i Mørket. Det er mere end blot en lys, vi har brugt tre års hårdt arbejde for at bringe dig de LED-lys. Smukt udformet og opbygget med den nyeste teknologi. Det er ikke kun et lys, det er blødt lys, det er øje-venlige. Når lyset er slukket/tændt, sammen med den stærke kontrast vil vinde dig over det samme. Et bredt felt af vision, der lader dig se mere af verden. Deling af samme størrelsesorden som den humen øje, vidvinkel lys er fastgjort til en fleksibel mount. Pivot lys i alle retninger, så du kan se, hvor som helst. Så Tynd og Let, Varer en Dag. Vores produkt er stadig ultra let, selv med udvidet batterilevetid. Vi har inkluderet en højere energitæthed batteri , så du kan bruge op til 3h. Byd farvel til at løbe tør for batteri, selv når du er på farten. Intern ledningsføring gælder den høje effektiv booster kredsløb, arbejder spænding er bred og kan udnytte de batterier, der i største grad. Højtydende Elektroniske Skifte. Unikt design gør det med høj følsomhed, lidt klikke på kontakten for at tænde/SLUKKE lyset eller ændre lysstyrken tilstande. Lille Størrelse, Store på Performance. Ved at kombinere en meget avanceret bundkort og høj tæthed batteri, vores produkt, leverer kompromisløs ydeevne, mens de opholder sig tynd og let.Opfanger let med den ene hånd og passer komfortabelt i de fleste cykling cykel.

Lad det udforske verden udenfor. I en tempofyldt verden, kun berolige folk kan registrere rolige bevægelser. Det er en vidunderlig verden, selv for et lys. Vandreture eller ridning i nat, nat fiskeri og camping. Vores LED er bygget til næsten ethvert miljø, hvilket gør det nemt at forbinde dig med omverdenen. Ultra Performance i en Ultra-light-Pakke. Tungt ydelse, uden at vægten. Høj kvalitet, emballage, pose sikre, at produktet er i transit. Vi nøje emballage, bare for at lade du har en god shopping oplevelse. Dit Liv, Din Baggrund, Dine valg. Vi er forpligtet til ved hjælp af innovativ teknologi til at gøre hverdagen mere sikker, rigere og mere sjov. Med vores passion hårdt arbejde og engagement i at kombinere højeste kvalitet og værdi, millioner af brugere fra alle hjørner af verden og i alle aldre føler en større ro, inspiration og forbindelse med deres familier og venner. Vi har gjort det med alle dine overvejelser i tankerne, at være lettere, hurtigere og smidigere. Det er vores største gave til dig. Package List 1* XML T6 cykel lys 1* Justerbar hovedbøjle 1* 6400mAh batteri pack 1* Oplader(Passer til dit land) 2* Gummi-ringe(Forskellige størrelser) Mere Reelt Billede Betaling 1)Vi accepterer Alipay. West Union,TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling proces ESCROW.

Batteri Type 18650 genopladeligt batteri pack
Model-Nummer cykel forreste lys
Betegnelse Tænd-Opladning-Fuld opladning
Certificering CCC,CE
Støtte Dæmpning 3 modes(Normal-Stærk-Flash)
Arbejdstid Om 3 timer
Body Farve Black
Vandtæt Livet Vandtæt
LED Type xml t6
Belysning Afstand >200m
Materiale Aluminium Legering
Lumen 1800lm
Montering Placering Styret
Mærke WasaFire
Strømforsyning batteri
Pakke Vægt 0.45kg (0.99lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer