Nyhed Reduced price!
Indeks 1.57 Asfæriske Fotokromisk enkelt syn linse AR belægninger / linse Recept / Overgang linse/Brun Grå

Indeks 1.57 Asfæriske Fotokromisk enkelt syn linse AR belægninger / linse Recept / Overgang linse/Brun Grå

kr122.60

Ny vare

På lager

Tags: fælles vision linse, recept linse, overgange linse, Billige fælles vision linse, Høj Kvalitet linse recept, Kina overgange linse Leverandører.

1. 1.57 mid-indeks Asfæriske Fotokromisk enkelt syn linse

2. Farve kan være Grå eller Brun

3. Effekt og pris

0.00 ~ -8.00/0 ~ -2.00

0.00 ~ +6.00/0 ~ -2.00

Særlige dioptri kontakt med vores kunde serive.

4. Mørkere eksponering over for sollys

Vi kan sammensætte den komplette briller, kan levere sfærisk og asfæriske linser.(Bemærk: vi kan sælge optisk stel og linser sammen. Kontakt os venligst, hvis du kun ønsker at købe optiske linser)

Vælg venligst gratis fragt, hvis du monterer objektivet med os.

Når du køber den med optisk billede bemærk venligst, at denne fælles vision ligger for tæt på eller langt vision.

Linse prisliste

bemærk klik på hver enkelt indstilling for hvert link.

Hvordan til at læse din recept:

På en typisk recept, vil du se to sæt rækker. De fleste af den tid, den øverste del er til din OD eller højre øje, mens den nederste del er til dit OS eller venstre øje.

For Afstand korrektion, bør der altid være en værdi under Sfære, og de fleste af den tid, det er negativt. Forkortelsen er "D. V.' som står for Distance Vision.

For at Læse-kun korrektion, bør der altid være en værdi under sfære, og de fleste af den tid, det er positivt. Hvis der er en værdi i henhold til Nær Vision (N. V., N. V. O.) indtast derefter power i den NEDERSTE halvdel af formen og lad TILFØJE magt blank eller ("0.00").

For bygningsfejl korrektion, bemærk venligst, at der Cylinder (CYL) og Akse altid leveres sammen. For enhver værdi af Cylinder der bør altid være en værdi for den Akse. Nogle læger bruger positive (+) cylinder og nogle bruger negative (-), der er en stor forskel mellem de to, så vær meget opmærksom på at den positive og negative tegn. Hvis du ikke har bygningsfejl korrektion, læger måske bare lade det stå tomt eller blot SPH eller DS, hvilket betyder, Kugle eller Dioptri Sfære. Aksen skal være fra 1-180 grader, hvis du ser en værdi som '5' under-akse, og dette er også det samme som '005' eller '5 grader'. Det bør altid være et helt tal, og der bør ikke være nogen decimal punkt på aksen.

For Bifocals og Progressive linser, skal du kontrollere med din øjenlæge om Tilføjelse er for Bifocals eller Progressive. De fleste af den tid, i forhold til den Bifokale Kommer Ud af den Progressive er højere med 0,25, så du bedes kontrollere. En indikation af at vide, hvis din recept er for Progressive er en PAL bemærk skrevet på recept; kun en TILFØJELSE betyder, at det over for de Venstre og Højre øjne er den samme. Vær opmærksom på, at vi behandler et minimum af +1,00 og højst +3.00 for Over beføjelser.

Eye Læger vil nogle gange udelade kommaet på Kuglen, Cylinderen og Tillæg. For eksempel, -25 eller +175, dette er underforstået, -0.25 og +1.75.

Det er meget vigtigt, meget opmærksomme på plus og minus tegn, da dette vil i høj grad påvirke linse. Hvis der er noget på den recept, du ikke kender, kan du ringe til vores Kundeservice og vi vil være glade for at hjælpe dig.

Hvad er din pupillary distance(PD) og hvordan du kan få det:

PD, eller pupillary afstand, er afstanden fra centrum af pupillen (sort plet i øjet) af det ene øje til det andet. Denne måling forbedrer placeringen af dine linser inden for den ramme du har valgt. Det kan leveres på få minutter af din optiker eller læge, og så anbefaler vi, at du spørger efter det, når du har din vision kontrolleret. Alternativt, kan du bede en anden til at måle det for dig, men at råde dem til at være på omkring en arms længde væk fra dig. Du kan også måle ved dig selv af mod et spejl. For enkelt syn-objektiver, kan du vælge at bruge en gennemsnitlig PD for 63mm, men for Bifokale eller Progressive linser, har vi stadig stærkt anbefale at få denne information fra din optiker. Til din information, er de fleste voksne' PD er mellem 55-65 mm. Sommetider læger vil give to forskellige værdier for PD, nedenfor er nogle scenarier:

en. De værdier, der er højere, ligesom 65/60, at den første misligholdelse (PD) er normalt for en Afstand for misligholdelse (PD) og den anden er til at Læse PD

b. De værdier, der er lavere som 33.5/31.5, at den første misligholdelse (PD) er normalt for det Højre Øje og det andet er for den Venstre Øje.

c. Værdierne er de samme som 30.5/30.5; kan du tilføje disse to værdier sammen, som vi kun har ét felt for PD. Vi vil bare dele det op på vores ende.

Linser Materiale CR-39
Brillerne Tilbehør Linser
Element Type Brillerne Tilbehør
Køn Mænd
Mærke YASHILU
Indeks 1.57
Model-Nummer 9-5
Belægning HM
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Pakke Størrelse 15cm x 9cm x 12cm (5.91in x 3.54in x 4.72in)
Enhed Type Par

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer