Nyhed Reduced price!
Hot sælger Erhu 01A1 Kinesiske to Strygere Violin Instrumenter Urheen & Tilbehør med Harpiks reservedele strenge Bue Bog og Fald

Hot sælger Erhu 01A1 Kinesiske to Strygere Violin Instrumenter Urheen & Tilbehør med Harpiks reservedele strenge Bue Bog og Fald

kr392.27

-36%

kr612.96

Ny vare

På lager

Tags: kinesiske erhu, instrument erhu, erhu kinesisk instrument, Billige kinesiske erhu, Høj Kvalitet instrument erhu, Kina kinesiske erhu instrument Leverandører.

Velkommen til at besøge vores butik!

Erhu

Erhu (også kaldet nanhu ("sydlige rode"),og nogle gange kendt i Vesten som "Kinesisk violin" eller "Kinesiske to string violin," er en twostringed bøjede musikalske instrument, som anvendes som et solo instrument, såvel som i små ensembler og store orkestre. Det er det mest populære instrument i huqin familie af Kinesisk bøjede streng instrumenter sammen med zhonghu, gaohu, banhu, jinghu, sihu, og mange andre. Anvendes i både traditionelle og moderne stykker, det er et alsidigt instrument.

Spille teknik

Tuning

Erhu (er næsten altid tunet til at intervallet af en femtedel. Indersiden string (nærmeste til spiller), er generelt indstillet på D4, og uden snor, til A4. Dette er det samme som de to midterste strenge til violin.

Stilling

Erhu (spilles sidder ned, med lyd, max placeret på toppen af venstre lår og hals, der holdes lodret.

Højre hånd

Stævnen er afholdt med et lumsk greb. Bue hår er justeret så den er lidt løs. Spænding er fastsat af fingrene på højre hånd. Bue hår er placeret i mellem de to strenge, og begge sider af stævnen hår er brugt til at producere lyd, skal spilleren skubber bue væk fra kroppen ved at bøje den En streng (uden snor), og trækker det ind, når du bøjer "indersiden"

D-strengen.

Bortset fra de sædvanlige bukker teknik, der anvendes til de fleste stykker, erhu (kan også være plukket, normalt ved hjælp af den anden finger på højre hånd. Dette giver en tør, dæmpet tone (hvis en af de åbne strenge er plukket, lyden er lidt mere resonans), som er nogle gange ønskede i moderne stykker.

Venstre hånd

Venstre hånd ændrer tonen i den strenge ved at trykke på strengen på den normale harmoniske point. Som det instrument, har ingen bånd, tonen er lidt rodet, men resonant. Teknikker omfatter hua yin (dias), rou xian (vibrato), men også i ba (at ændre holdninger, etc.).

Hvis du er bange for ikke at spille erhu, det betyder ikke noget, skal du ikke bekymre dig, vil vi sende en engelsk version

self-undersøgelse bog for dig .Det er nemt at lære .

Package:1*Erhu

1*Sort Tilfælde

1*engelsk undersøgelse bog

1*et sæt strenge reservedele

1* Colophonium

1*erhu bue

1*Bridge

1*qianjinxian

Bemærk:du Bedes angive din e-mail adresse til os, når du laver ordren , vil vi sende video-DVD ' en til dig Via e-mail.

produkt detaljer

Kvalitetsgaranti:

Vi har professionelle QC team for at sikre, at produkter af høj kvalitet og korrekt pakning i hver enkelt forsendelse. Vi er sikre på, at vores musikalske instrumenter er nøjagtige tone, attraktive lyd, jævn præstation og yndefulde udseende. Hvert produkt bliver kontrolleret og testet inden levering, så vil vi tilbyde dig produktet god kvalitet, men lav pris, så tror jeg, du vil få en tilfreds produkt fra os.

Told-Udgivelse ( Mindre eller ingen Told Afgifter For Dine Varer!)

Vi vil levere konto og rapport varernes værdi efter laveste pris. Du kan være nødt til at betale told. Men toldmyndighederne vil åbne pakken og omvurdering af de produkter, nogle gange, Vi har nok erfaring til at hjælpe dig med at få produktet via en sikker måde.

Feedback:

Vi sætter stor pris på din mening og forslag, som køber, vil vi gøre vores bedste for at få de mest positive tilbagemeldinger til rådighed. hvis du ikke kan lide vores produkter for enhver årsag, er du velkommen til at sende os din feedback, vi vil sætte pris på det meget! Venligst kontakt mig direkte, inden de forlader en nurtual eller negativ feedback!

Mærke SevenAngel
Størrelse 82 *11*10
Navn kinesiske erhu
Top Materiale Shiraki erhu
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.8kg (3.97lb.)
Pakke Størrelse 83cm x 15cm x 30cm (32.68in x 5.91in x 11.81in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer