Nyhed Reduced price!
Nobsound MS-10D MKII Rør Forstærker, Sort HI-FI Stereo Forstærker 25W*2 Vaccum Rør AMP Understøtter Bluetooth og USB-110V eller 220V

Nobsound MS-10D MKII Rør Forstærker, Sort HI-FI Stereo Forstærker 25W*2 Vaccum Rør AMP Understøtter Bluetooth og USB-110V eller 220V

kr893.97

Ny vare

På lager

Tags: rør forstærker, stereo forstærker, nobsound ms-10d mkii, Billige rør forstærker, Høj Kvalitet stereo forstærker, Kina nobsound ms-10d mkii Leverandører.

Vi har eneret til salg agenter for den oprindelige enheder, der understøtter 100 ~ 130V 50/60Hz:

Forstærkeren x 1

Brugervejledning x 1

Audio-kabel x1

Efter 6 års succes med at sælge på eBay, besluttede vi at begynde vores nirvana. Vi er i øjeblikket speciale i Kvinders og Kid ' s Fashion. Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde. Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina. Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter. Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Standard Service er Kina post, luftpost eller Hong Kong post, luftpost.

Expedited Service er Kina post EMS.

Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage. Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 hverdage. Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage. Det er sporbar af dit land posthuset hjemmeside Eller Kina EMS hjemmeside).

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid. Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar.

Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. Du kan også foreslå en egnet deklarerede værdi.

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage (fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet. Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud. Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen. I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Vi har et team til at støtte vores kundeservice, og give dig med installation guide, så er du velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed. Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Bud Med Tillid!

Kanaler 2 (2.0)
Maksimal Effekt Per Kanal 25W
Mærke Nobsound
Farve 220V, 110V
Pakke Ja
Model-Nummer MS-10D MKII Sort
Type Hjem Forstærker
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 6.5kg (14.33lb.)
Pakke Størrelse 36cm x 32cm x 28cm (14.17in x 12.60in x 11.02in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer