Nyhed Reduced price!
4stk/set Steg Guld ik Sæt i Rustfrit Stål Western Food Service Sæt Gaffel Kniv Stel Drop Shipping

4stk/set Steg Guld ik Sæt i Rustfrit Stål Western Food Service Sæt Gaffel Kniv Stel Drop Shipping

kr73.50

-60%

kr183.78

Ny vare

På lager

Tags: guld bestik sæt, stel, Service sæt, Billige guld bestik sæt, Høj Kvalitet stel, Kina service sæt Leverandører.

1.Om Betaling

2.Om Forsendelse

A. Shipping & Aflevering

Vi vil tage forskellige kanaler i henhold til de særlige kendetegn for varer transport .Det kan nå ud til mere end 200 lande og regioner. Vi lover, at alle ordrer vil blive udstedt inden for fire dage.På grund af forskellige kanaler til at spore oplysninger på displayet vil der være forskellige, postpakker normalt 1-4 dage viste, at international kurer-normalt 1-2 dage,hvis du støder på overbelastning,sporing tid visning af oplysninger vil blive udvidet.

B. Om Told & Takst

Post parcel generelt ikke producerer takster, men forskellige lande toldregler.fortoldning tid vil være forskellige, bedes du rettidig tracking-oplysninger, skal du kontakte dit lokale postkontor, hvis det er nødvendigt.

International kurer i de Europæiske lande generelt ikke producerer takst.Vi vil også erklære den lavere værdi på pakken,lavere værdi vil hjælpe dig til at undgå told problem.men forskellige lande har forskellige toldbestemmelser.Hvis pakken er skabt takst,vi er ikke ansvarlig told,håber du kan forstå.

3.Om Garanti

Alle produkter vi sælger, er i god kvalitet og under strenge test før forsendelse. Vi vil gøre vores bedste for at undgå ethvert problem med kvaliteten.

Hvis du ikke opfylder med produktet, eller produktet har en kvalitet problem,bedes du kontakte os inden for 24 timer efter modtagelse af varer.Vi vil gøre vores bedste for at give dig en tilfredsstillende løsning.

4.Feedback

Hvis du føler dig tilfreds, kan du give os en 5-stjernet rating, vil det være den største opmuntring for os og for jer til at skabe en bedre service.Mange tak!

Hvis du forlade positive tilbagemeldinger med gode anmeldelse,bedes du kontakte os, før din næste ordre,vil vi give dig 1 $i rabat.

Produktion Ske/Gaffel/Kniv/Spisepinde Kit
Stil Western
Opvaskemaskine Foreslå klar med håndtag for lang brug liv
Antal Brugere 1
Rustfrit Stål Type 18/10
Funktion Øko-Venligt
Mængde af et sæt 1 middag knive+ 1 gaffel+1 ske+1 te-ske
Materiale Metal
Metal Type Rustfrit Stål
Certificering EØF,EF / EU,SGS,CIQ,LFGB,FDA
Model-Nummer 059
teknik Frost
Mærke ROXY
Mønster Type Guld Indlæg
Stel Type Porcelæn Sæt
Enhed Type Sæt
Pakke Størrelse 30cm x 10cm x 10cm (11.81in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer