Nyhed Reduced price!
Høj Nøjagtighed +/-0.1 Pen Type Digital pH-Meter Vandtæt vandkvalitet Ph-Måling Lilla Farve Bærbar ph-Tester PH-037

Høj Nøjagtighed +/-0.1 Pen Type Digital pH-Meter Vandtæt vandkvalitet Ph-Måling Lilla Farve Bærbar ph-Tester PH-037

kr111.51

-9%

kr122.54

Ny vare

På lager

Tags: planter i en pose, anlægget abrikos, rose plante, Billige planter i en pose, Høj Kvalitet vegetabilske abrikos, Kina anlæg steg Leverandører.

Høj Nøjagtighed +/-0.1 Pen Type pH-Meter Vandtæt vandkvalitet Ph-Måling Lilla Farve Bærbar ph-Tester Nye PH-037

Produkt Beskrivelse: PH-037 PH-helt vandtæt lomme pen, med fremragende vandtæthed og området anvendelighed. Vandtæt rating af IP56. Instrumentet er simpel, billig, robust og holdbar, helt i tråd med en bred vifte af industri-test har brug for. Specifikationer: Mål rækkevidde :0.00-14.00 PH Opløsning:0.01 PH-Nøjagtighed :+/- 0.1 PH arbejdstemperatur:0C-50C Automatisk temperatur Kompensation:0C-50C Strømforsyning :4x1.5V (AG-13-Knappen på batteriet )(Medfølger Ikke) Kalibrering:Manuel ,på et tidspunkt gennem trimmer Dimension :175 mm*30 mm*22 mm Vægt :67g Drift : 1.Fjern beskyttelseshætten 2.Første skyl elektroden med destilleret vand ,og suge det med filter-papir . 3.Tænder apparatet ved at trykke PÅ tænd-SLUK-knappen er placeret på låget af batteriholderen. 4.Fordyb ph-meter elektrode i den løsning, der skal testes . 5.Rør forsigtigt af og vent med at læse for at stabilisere sig. 6.Efter brug ,skyl elektroden med vand for at minimere forurening .Tænder apparatet slukkes ved at trykke PÅ tænd-SLUK-knappen . 7.Gemme elektrode med et par dråber af destilleret vand eller ioniseret vand i den beskyttende hætte . 8.Altid repalce beskyttelseshætte efter brug . Bemærk : 1. Glaskugle af elektroden er skrøbelig .Behandle det forsigtigt .Du må ikke røre det med hårde værktøjer og fingre .Suge vand på det forsigtigt, når rengøring . 2.Rense-elektrode med destilleret eller ioniseret vand hver gang, før og efter brug .

Forsendelse:

Når du placerer en ordre,vil vi sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 15 dage fri udskiftning. Købere kan anmode om en udskiftning inden for 7 dage fra din modtagelse af varen. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Den Vigtigste!!!

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.

Model-Nummer 037
Skærm Type Digital
Med Baggrundslys Eller Ikke No
Mærke Kedida
DIY-Forsyninger Vvs
Pakke Størrelse 18cm x 5cm x 8cm (7.09in x 1.97in x 3.15in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer