Nyhed Reduced price!
Jeg-Remiel Stof Klud Kunst Bowties Broche Pin-Broche Pins Og Brocher Tilbehør-Gaver Til Gæsterne Krave Dekoration Kvinder

Jeg-Remiel Stof Klud Kunst Bowties Broche Pin-Broche Pins Og Brocher Tilbehør-Gaver Til Gæsterne Krave Dekoration Kvinder

kr29.43

-30%

kr42.05

Ny vare

På lager

Tags: brocher for kvinder, bue og hvidguld, skjorte krave tilbehør, Billige brocher for kvinder, Høj Kvalitet bue broche, Kina skjorte krave tilbehør Leverandører.

jeg-Remiel Britisk stil genoprette gamle måder, joker stribet slips pin Bånd skjorte krave tilbehør bue brocher for kvinder

Funktioner:

Brochen er en smuk ornamentik.

Det kan bæres på en kjole, en skjorte

Det er også en vidunderlig gave til din kæreste.

Specifikationer:

Farve: Som vist på billedet

Bemærkninger:

1. På grund af forskellige producere en serie, produkt detaljer kan være lidt anderledes. Hvis du kan huske den forskel, bedes du købe det omhyggeligt.

2. Tilgiv 1-3cm forskelle på grund af manuel måling.

3. På grund af de forskellige display-og andet lys, de billeder, der måske ikke afspejler den faktiske farve. Sørg for, at du ikke har noget imod det, inden du bestiller.

4. Følgende billeder er kun til illustrationsformål, den faktiske farve og mønster af varen kan være lidt forskellige fra billeder. Mange tak!

5. Lidt farve/mønster forskelle mellem partier

KØBER OPMÆRKSOMHED for at sikre, at hver køber kan problemfrit og hurtigt at købe deres favorit-produkter, Anbefaler, at du vælger logistik Groendalspark.dk Standard Shipping . Det er Groendalspark.dk anerkender og anbefales. Det er hurtigere, mere stabile og sikre. Men værdien af en del af vores shop-produkt er for lav, så de kan ikke gøre for Fri Fragt. Denne del af de produkter, bedes købere påtager sig deres transportomkostninger. Du kan selvfølgelig også vælge Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus , men det er ikke sporingsoplysninger. Selv om det kan bruges, men tager længere tid at nå frem, der kan være tabt det. Selvfølgelig skal vi også have en del af produkterne er Fri for Shipping , logistik og den måde, de bruger det samme Groendalspark.dk Standard Shipping. Vi har andre former for transport for dig at vælge fra.I henhold til den feedback, der af de fleste købere, hastigheden og kvaliteten af transport er okay. Velkommen til at købe, og give os flere forslag til at gøre vores produkter og services bedre. Lad os vide, hvis der er noget andet vi kan hjælpe med. Tak skal du have.

Bøde eller Mode Mode
Køn Kvinder
Element Type Brocher
Mærke jeg-Remiel
Form\mønster Sløjfeknude
Brocher Type Brocher
Stil Trendy
Materiale Bånd
Metaller Type Zink Legering
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.04kg (0.09lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer