Nyhed Reduced price!
100 UV-Sort Lys 395nM LED Lommelygte For Kat Pet Urin Scorpion Detektorer batteridrevet Gratis UV-Beskyttende Sikkerhed Solbrille

100 UV-Sort Lys 395nM LED Lommelygte For Kat Pet Urin Scorpion Detektorer batteridrevet Gratis UV-Beskyttende Sikkerhed Solbrille

kr88.83

Ny vare

På lager

Tags: led lommelygte, lommelygte lommelygte, led lommelygte, Billige led lommelygte, Høj Kvalitet lommelygte lommelygte, Kina lommelygte led-Leverandører.

Om drop shipping

Velkommen drop shipping ,vi vil ikke indeholde nogen form for oplysninger om sælger og pris i din pakke,så du behøver ikke bekymre dig om det.Og vi ved, at hurtig levering er meget vigtigt for dig,så normalt sender vi din pakke ud inden for 24 timer efter vi har modtaget betalingen fra dig.

Om erklære værdi

Ofte,vil vi gøre low-værdi declareation til at hjælpe dig med at undgå skat .normalt vil vi erklære mindre end $10 for de fleste pakke, bortset fra store ordrer.Selvfølgelig kan du efterlade en besked til os om, hvor meget de angivne værdier er OK for dig.

Velkommen drop shipping!vi vil ikke indeholde nogen form for oplysninger om sælger og pris i din pakke,så du behøver ikke bekymre dig om det.

Funktioner

Denne store uv-lommelygte med 100 UV-Lommelygte giver dig mulighed for at dække et meget større område, uden at miste intensiteten af UV-lys.

De applikationer, der er perfekt til inspektion applikationer, sikkerhed, kontrol, gnaver forurening, hotelværelse inspektion, og meget mere.

Udsender 395NM bølgelængde 100 UV-LED giver til at dække et større område Gør sæd pletter og andre kropslig væsker fluorescerer!

Perfekt til udendørs brug, såsom jagt skorpioner og mineraler!

Vand-og stødsikker! Perfekt til lækagesøgning!

Robust, maskinbearbejdet aluminium konstruktion med riflede design!

På grund af intensiteten af UV-LED-enhed, UV-beskyttelsesbriller anbefales.

Se ikke ind i denne enhed, mens det er i drift eller glans i ethvert menneskes øjne.

LED Blacklight Lommelygte lægger ud med en masse af UV-lys, og en masse af det, der reflekteres tilbage til forks. Med disse gule briller dette lys (og blåt lys) er filtreret ud, så de mere subtile farver kan ses. De briller er et must, bare for at beskytte dine øjne mod afspejles UV-lys.

Velegnet Til Daglig Brug, Camping Vandring/Caving, Multifunktions -, Fiskeri, Jagt -, Politi/Militær

Specifikationer

Materiale: Metal (Aluminium) og Gummi

Lys Farve: Lilla

Emne: Lommelygte

LED Antal: 100 STK

Størrelse: 19.2 x 7,9 cm/ 7.5" x 3.1"

Længde:19.2 cm

Head Diameter: 7.9 cm

Håndtag Diameter: 3,8 cm

Batteri: Ikke Inkluderet

Magt Ved at: 6 x AA (Ikke inkluderet)

Switch Type: Klik på / Klik off

Package List

1 x 100 LED-UV-Lys Sort

2 x Batteri Holder

1 x UV-Beskyttende Sikkerhed Solbrille(gratis)

(Ingen Retail Emballage)

Produkt Billede

Noter

1.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar.

2.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

3.Ifølge vores erfaring, Brugerdefineret ind parceller, der ved tilfældig, omkring 0,5-1% parceller, der vil blive kontrolleret, og kan oplade nogle takst.

4.For at mindske købers import skat eller endda fritage køber fra import skat, skal vi erklære, at de vare med meget mindre værdi end den faktiske pris, kunden har betalt for varen.

5.Den lavere angivne værdi må ikke afspejler den samlede pris, der er betalt af kunden eller markedet pris omkring varen, og måske må ikke være egnet til de lande, med forskellige særlige told standard.

Om Forsendelse

1.Angiv dine specielle ønsker (farve, pakker, er værdien af erklæringen, osv.) i den BEMÆRKNING, når du foretager betalingen. Alle elementer vil blive sendt ud inden for 1-7 hverdage efter modtagelse af betaling.

2.Alle poster, som du bestiller, skal kun være leveret efter din betaling er modtaget ved den Tredje Part (Bank ) Vi sender varen til kunder gennem Luften, e-Mail,Almindelig Lille Pakke, EMS, UPS eller Fedex, i henhold til de faktiske forhold .

3.Leveringstiden skal, der er baseret på forskellige lande og regioner rundt om i verden. Russiske føderation & Brasilien, vil det tage 30-90days for delviery.

Retur & Exchange

*Hvis vi sender en forkert stil eller den forkerte farve, vi kunne refundere dig penge eller udskibe. Varer, der er beskadiget eller mangler komponenter, der ikke kan refunderes.

*Hvis de elementer, som ikke kan opfylde dine behov, kan vi også acceptere din returnering. Kurer service fragt skal betales af køber.

Vende Tilbage Noter:

1.Hvis du har brug for nogle af de varer, der returneres, skal du sørge for at holde returnere varer og tilbehør intakt.

2.Du er nødt til at tage alle de nødvendige logistik omkostninger afkast. Købere er ansvarlig for tilbagevenden shipping med den rette emballage.

3.Vi vil erklære, at den parcel, som en gave til en lav værdi for at undgå problemer med tolden. Før du returnerer varer, bedes du sørge for at du får vores (sælgers) returadresse. Brug venligst almindelige postvæsen til at sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

4.Hvis du har brug for hurtigere overførsel, skal du vælge forsendelse måde, du ønsker, og betale ekstra gebyr. Eller kontakt os på forhånd.

5.Det billede, som et resultat af fotografering tilstand muligvis har kromatisk aberration, hvis du ikke er sikker på, om farver,bedes du kontakte os, før du afgiver ordren.

6.Hvis varer, der er beskadiget i transit, så læs al dokumentation og emballage og kontakte os inden for 7 dage efter at kvittering for returinstruktioner.

Sælger Lover

*Vi garanterer, at varerne er genstand for en streng kvalitetskontrol for at sikre, at de varer, du modtager, med god kvalitet.Alle elementer er professionelt pakket med stor omhu for at sikre en sikker levering.

Lommelygte Type Daglig Brug
Oplader Ikke Relevant
Zoom No
Krop Materiale Aluminium Legering
Lys Kilde LED Pærer
Støtte Lysdæmper Enkelt fil
Model af LED Perler F5 LED
Model-Nummer To hundrede og tredive to tusinde tre hundrede fire og tyve
Farve lilla
Funktion Stødsikker
Belysning Afstand < 50 m
Vandtæt Ja
Batteri Type AA
Element Type Lygter
Lumen < 100
Switch Mode Zoom Ind
Mærke Defensive Offense
Watt 5
Brændvidde Ikke-justerbare
Certificering CCC,CE
Pakke Vægt 0.34kg (0.75lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer