Nyhed Reduced price!
Bryllupsfest Solbriller Bedste Mand, Brudgom, Groomsman Part Solbriller Sjov Bryllup Fest Dekoration Photo Booth Spillet Fordel Gfits

Bryllupsfest Solbriller Bedste Mand, Brudgom, Groomsman Part Solbriller Sjov Bryllup Fest Dekoration Photo Booth Spillet Fordel Gfits

kr16.74

Ny vare

På lager

Tags: Groendalspark.dk, Groendalspark.dk, Online shopping, Automotive, Telefoner & Tilbehør, Computere Og Elektronik, Mode, Skønhed & Sundhed, Hjem & Have, Legetøj & Sport, Bryllupper & Arrangementer.

>>> Klik for at se mere af vores specielle tilbud!

Kinesisk Nytår Arrangement

Fra Feb 10 - - - - Feb 23

Påmindelser:

(1) Du bedes tage ferie i betragtning, når vælg forsendelses måde. Og hvis du har brug for dem meget hurtigt, så send os besked til check, hvis den er tilgængelig, før du placerer ordren.

(2) Hvis der er en nødsituation, bedes du kontakte os via whatsapp: +86 15267386019

(3) Godt Kinesisk Nytår ! De bedste ønsker og velsignelser fra Kina.

Kære min køber,hvis du er i akut behov for produkter, bedes du bedes tænke to gange, før du placerer Ordren. ***Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus er altid gratis fragt, men det kan ikke give tracking-oplysninger, når det forlader Kina og det normalt tager omkring 1-2 måneders tid til at ankomme. ***Men Groendalspark.dk standard shipping måde har en meget god præstation. Sjældent, pakken kunne få tabt i transit eller fortoldning.Omkring 2-4 uger at nå frem til. ***ePacket shipping måde er en pålidelig,også. Hurtig Groendalspark.dk som standard shipping måde, også, fortoldning ydeevne er god! Men kun tilgængelige for nogle bestemte lande. ***Hvis det er for at spare penge, men ønsker at få en normal rutefart, så Kina Post, der er Registreret luftpost er ikke et dårligt valg.Omkring 25-60 dage til at nå.Fortoldning ydeevne er Bare Så, Så! ***Bemærk venligst, at den endelige levering procesess afhænger af din toldbehandling og post system effektivitet! Tak for de venlige forståelse. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Tak så meget for din support!!! Et MUST HAVE for din bryllup fotos, engagement fotos, eller photo booth! KVALITET - Hver sæt er fremstillet udelukkende af holdbart plast og er lavet til at holde i hele den periode, bryllup ONE SIZE PASSER til de FLESTE - Hvert sæt af briller måler ca 5,5 cm brede med 5,5 tommer lange arme, der er lavet til at passe de fleste ansigter. DISSE VIL SKABE de SIDSTE MINDER for dig og din ægtefælle om din speacial aften for år at komme. DIN TILFREDSHED ER GARANTERET, - OuterTek står bag de produkter, vi sælger 100% og hvis nogen grund til hele den transaktion, som du ikke er tilfreds, vil vi gøre, hvad det tager for at tilbyde dig en god løsning. Venlig påmindelse: Altid, Groendalspark.dk standard shipping måde har en meget god præstation. Sjældent, pakken kunne få tabt i transit eller fortoldning. Normalt, på 5 dage tidligere end Kina Post, luftpost shipping måde.

Materiale Plast
Antallet af Pc ' er 6stk
Lejlighed Bryllup & Engagement,Fest,Bryllup
Mønster Brev
Mærke WakaParty
Model-Nummer AP-YJ-666
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 20cm x 8cm (5.91in x 7.87in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.15kg (0.33lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer