Nyhed Reduced price!
Queenwish Vintage Guld farve Klassiske Wolfram Ring 3 mm Classic vielsesringe Band Comfort Fit Nyeste Mode Infinity-Smykker

Queenwish Vintage Guld farve Klassiske Wolfram Ring 3 mm Classic vielsesringe Band Comfort Fit Nyeste Mode Infinity-Smykker

kr75.40

-27%

kr104.70

Ny vare

På lager

Tags: band ring, wolfram ring, vielsesringe, Billige band ring, Høj Kvalitet wolfram ring, Kina vielsesringe Leverandører.

Queenwish Gold Classic Wolfram Ring 3 mm Classic vielsesringe Band Comfort Fit OS Størrelsen 5-10 Tidløs Klassisk Guld Tungsten Ring. Simpelthen classic, Comfort Fit, denne ring er lavet af Guld, Wolfram og er behageligt på en 3 mm bredde. Bryllup band er perfekt alene eller som et supplement til noget Guld, Wolfram Carbide engagement ring. Allergivenlige, Kobolt Gratis og vil aldrig gøre din finger grøn! Vi er garanteret af denne ring vil aldrig plette, rust, bøje, ridser eller chip. Helt allergivenlige, ud wolframcarbid ringe vil aldrig gøre din finger grøn eller forårsage irritation til din hud. Hvis du har brug for et varigt men elegante ring, dette er for dig! 1.Wolframcarbid Classic Vielsesring 2.Ridsefast, Spejl Finish 3.Mænd eller Kvinde Ring

Bemærk:

Hvis din ring er en sand wolfram eller wolframcarbid ringe rengøring og pleje er meget simpelt, fordi det vil holde sin strålende glans evigt. men det kan akkumulere fingeraftryk og måske pletter. Få dig en blød klud eller smykker polske klud, som vil tage sig af de irriterende prints og snavs.

Ringen kan blive renset under blidt strømmende varmt vand. Brug en ren bomuldsklud til at tørre ud ringen omhyggeligt, og du kan returnere det til hæderspladsen på din finger valg.

Ekstra Tips

Undgå at bruge kemikalier til at rense din tungsten ring og også undgå, at andre traditionelle smykker rengøring metoder, såsom ultralyd rengøring, da dette kan beskadige ring.

skal du arbejde i et miljø, hvor din ring kan blive udsat for skadelige kemikalier, såsom dem, der er nævnt, så er det en god idé at fjerne det i nogen situationer kontakt er mulig.

Hvis din tungsten ring, er udsat for en potentielt skadelige kemiske, din ring, skal den rengøres så hurtigt som muligt. Det er absolut bedst at undgå eventuelle problemer, og bare tage det ud, hvis du kan.

Desuden, hvis du fjerner din ring, uanset årsagen andetsteds, sikre, at det holdes væk fra andre smykker, der kunne have været renset med kemiske midler, da disse vil forblive på de smykker, som i nogen tid, og stadig kan have en skadelig indvirkning på din egen ring.

undgå at bære 2stk wolfram ring sammen, som de kan scrath hver for det samme materiale,også for at undgå at bære med andre former for mode smykker, der er kan være beskadiget.

Wolfram ikke bunden, men én gang i et stykke tid vil det se ud som om det kan have været ridset. hvad er der sandsynligvis sket, er, at ringen ved et uheld har gnedet op mod noget andet med metal og en del af det materiale, der er vedlagt det selv til wolfram i din ring. dette er en enkel og smertefri ting at lave med ud af eventuelle problemer. find dig selv en blød tandbørste og bruge en lille mængde af mild flydende sæbe. Forsigtigt børste til at fjerne den udenlandske metal fra din storslåede tungsten ring. sørg for at skylle sæben ud, pat tør med en blød klud, og din ring er så god som ny.

Hvad skal man gøre, hvis en tungsten ring er fast på din finger?

Hvad nu, hvis dette smukke stykke af wolfram artisteri sidder fast på din finger?

Nem brug is til at reducere størrelsen af din finger. Det meste af tiden bare slikker din hånd til omkring et minut, vil gøre det trick, og ringen vil glide ud. eller du kunne prøve et smøremiddel af en slags. flydende sæbe eller vaseline virker ret godt.

Påfør en generøs mængde til kno område end hold wolfram ring med en tør klud og lethed det ud med en frem og tilbage rokkende bevægelse. Ren i ringen og alle er grand.

Tak fordi du har vist interesse i vores produkter. For at tilbyde en bedre service, og holde dig opdateret med de nyeste tilbud og produkter, kan Du abonnere på vores butik.

Betaling

1. Vores priser omfatter ikke nogen told eller skat.

2. Kan vi acceptere, T/T, og western union, den bedste måde er direkte online betaling. du kan selv vælge.Hvis du ønsker, at andre betalingsbetingelser, lad os venligst vide, før du når du bestiller.

3. Sørg for, at du har afsluttet alle de detaljerede oplysninger, som kontakt person,adresse, postnummer og telefonnummer, når du udfylder din købers oplysninger.

4. Alle betalinger, som forventes inden for 7 dage efter auktionen er lukket. alle ikke-betale tilbudsgivere vil blive rapporteret til ebay, og få en ulønnet advarsel fra Groendalspark.dk.

Levering sigt

1. Vi sender til hele verden.

2. Vi afsender din bestilling inden for 1-3 hverdage efter betalingen ryddet.

3. Hvis varen afsendt med DHL/Fedex/UPS Express, nå de fleste af de lande inden for 2 til 10 dage.

4. Hvis varen sendt med luftpost, nå de fleste af de lande inden for 15 til 35 dage(undtagen brasilien).

5. Hvis varen afsendt af sælgerens forsendelses metode(Kina Epacket), nå de fleste af de lande inden for 5 til 20 dage.

6. Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 30 dage.

7. Hvis du ikke modtager varen efter 35 dage, bedes du kontakte os, vil vi undersøge og løse levering problemet.

Returret

1. Alle vores produkter er blevet kontrolleret og pakket i god stand. hvis varen er defekt, skal du kontakte os inden 14 dage efter modtagelse af varen, vi vil erstatte med en ny, eller refundering, hvis materiel (fragt, forsikring og ekspeditionsomkostninger refunderes ikke).

2. Købere er nødt til at betale retur omkostningerne, og vi vil betale prisen for at gensende.

Model-Nummer QWTURA-3302
Ring Størrelse 5, 5.5, 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11
Løfte Ringe Bryllup Bands
Funktion Ingen
Materiale Metal
Form\mønster Geometriske
infinity ringe Mor's Day Gave
Bøde eller Mode Mode
indledende ringe vintage ringe
Lejlighed Engagement lover Jubilæum Bryllup band ring
stacking ringe engagement ring
Stil Classic
Kompatibilitet Ingen
Ringe Type Bryllup Bands
Oprindelsessted Shenzhen Kina
årsdagen ringe guld ringe
2015 Ring sæt nyeste ringe
Element Type Ringe
Metaller Type Wolframcarbid
Indstilling Type Ingen
Køn Mænd
Størrelse US size 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13
Mærke Queenwish
Overfladen Bredde 3mm
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 6cm x 6cm x 5cm (2.36in x 2.36in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.06kg (0.13lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer