Nyhed Reduced price!
Herre Wrestling Singlet Tøj Bodywear Sexet Organ Shaperen Passer til Amerika Flag Heldragt, for Man Playsuit Træning Trikot G75

Herre Wrestling Singlet Tøj Bodywear Sexet Organ Shaperen Passer til Amerika Flag Heldragt, for Man Playsuit Træning Trikot G75

kr88.15

-10%

kr97.96

Ny vare

På lager

Tags: bodysuit for mænd, wrestling singlet, krop passer til, Billige bodysuit for mænd, Høj Kvalitet wrestling singlet, Kina krop passer til Leverandører.

Hot salg mænd wrestling winglet bodywear mand organ shaperen sexet heldragt, en onesie vest boxer shorts gym sport slid

Størrelsen for taljen linje længde

S 70-78CM 27-30" 64-65CM

M 76-82 CM 30-31" 66-67CM

L 80-85CM 31-33" 68-69CM

XL 86-96CM 34-38" 70-71CM

Størrelse chart kun til reference,kan der være 1-3cm fejl.

Farver & Størrelser

Billeder er kun prøver til reference. På grund af forskellige fotografering vinkel og lys, og den indstilling, de farver, der vises i billedet, kan det ikke svarer 100% til de i selve elementerne.

Alle dimensioner er målt ved hånden, der kan være 2-3cm afvigelser.

Størrelsen measurementof forskellige mærker kan være forskelle, og der kan være en lille forskel mellem den

kig på et udvalgt model og den ser på dig på grund af forskelle i tallene. Bemærk venligst henvise til den størrelse og

beskrivelse omhyggeligt, før du køber.

Vær venlig ikke at efterlade nogen negativ eller neutral feedback eller åbne enhver tvist, uden kommunikation, mener vi, at vores kommunikation vil løse problemet for dig, og det vil ikke lade dig ned. Kender du nogen negative eller neutrale eller tvist, der vil gøre ondt på begge sider, og ikke vil lade problemet virkelig være løst.

Betaling

Vi kan kun acceptere en Spærret konto,Kreditkort.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Sørg for at du har afsluttet alle detaljerede og korrekte oplysninger som fulde navn på kontaktperson,adresse,postnummer og telefonnummer, når du udfylder købers oplysninger,så ordrer kan sendes til dig hurtigt og problemfrit

Sending

Standard Service er Kina Post Air Mail eller Hong Kong Post Air Mail.

Expedited Service er Kina post EMS.

Vi sender mandag ? Lørdag undtagen på helligdage. Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard Service tager ca 18-30 hverdage. Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage. Det?s sporbare af dit land posthuset hjemmeside Eller (China EMS hjemmeside). Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid. Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

Told: Skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage (fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet. Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud. Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen. I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

A: kan ikke Lide/uegnede: uacceptabelt.

B: Ændre stil/farve: uacceptabelt.

C: Sender forkert vare, eller color: Sælgeren betale shipping gebyr, skal foto-dokument.

D: Kvalitet problem: Sælger betale shipping gebyr, skal foto-dokument.

Du må også gerne belows.......

Model-Nummer G75
Størrelse S M L XL
Materiale Acetat,Akryl,Spandex
Elastisk Ja
Salg type detail -, engros
Køn Mænd
Farve Usa flag print
Element Type krop passer til
Mønster Type Stribet
Funktioner sexede mænd, krop, der passer bodywear wrestling Trikot gym sport slid
Forsendelse Gratis forsendelse,Drop shipping
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 17cm x 16cm x 6cm (6.69in x 6.30in x 2.36in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer