Nyhed Reduced price!
Adojewello Smykker Gratis Fragt Rhinestone Krystal Dejlige Æsel nøglering-Nøglering For Bil Håndtaske Chram Nøglen Engros

Adojewello Smykker Gratis Fragt Rhinestone Krystal Dejlige Æsel nøglering-Nøglering For Bil Håndtaske Chram Nøglen Engros

kr12.20

Ny vare

På lager

Tags: nøglering-nøglering, donkey nøglering, nøgleringe til bil nøgler, Billige nøglering nøglering, Høj Kvalitet æsel nøglering, Kina nøgleringe for bilnøgler Leverandører.

Velkommen til vores butik

For Mere end $10 , kan få en gave .

Kære ven,

Tak for at besøge vores butik! Vores firma er altid afsat til at producere mode af høj kvalitet smykker tilbehør,vores produkt har en høj kvalitet elektrolytisk proces, langvarig glans. Vores fabrik gøre det direkte salg , kan vi tilbyde den bedste pris.Hvis du har nogen spørgsmål,er du velkommen til at kontakte os.Når du afgiver en ordre, vil vi behandle den så hurtigt som muligt og sende det til dig inden for 1-3 dage.

Drop Shipping, Vi kan sende de varer direkte til din told,hvis du har nogen problemer eller spørgsmål,såsom angivelse af,pakning og så videre,kan du efterlade en besked til os, når du placerer din ordre,vil vi gøre vores bedste for at give dig den bedste kvalitet og service! Tips Som prisen på hvert enkelt produkt er meget lav, og overskuddet er meget lille, hvis din ordre er under $7,er vi nødt til at sende det ved Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus, som tager 20-60 dage til at nå og ikke kan spores.

Hvis du ønsker at få din ordre(

Form Donkey
Metal-Farve Rose Guld Farve
Stil Trendy
Mærke Adojewello
Metaller Type Zink Legering
Køn Kvinder
Element Type Nøgleringe
Materiale Opal
Bøde eller Mode Mode
Pakke Vægt 0.001kg (0.00lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer