Nyhed Reduced price!
500 helikopter del Tarot Metal batteri mount TL8020

500 helikopter del Tarot Metal batteri mount TL8020

kr48.86

Ny vare

På lager

Tags: batteri mount, tarot batteri mount, helikopter batteri, Billige batteri mount, Høj Kvalitet tarot batteri mount, Kina helikopter batteri Leverandører.

Metal batteri mount*1 Fast indvendig sekskant skrue*4 Egnet til Trex 500 eller lignende

Forsendelse forsendelse omkostninger afhænger af vægten og størrelsen af ordren. Varer vil blive afsendt inden for 1-2 hverdage efter betaling er færdig. Vi vil vælge de forskellige forsendelse løsning til at matche med din adresse, der giver parcel ankommer præcis og hurtigt . Vi vil overføre pakker til posthuset for hurtigt, men som du ved, at dette er en international. transport, forsinkelser, der nogle gange kan opstå i transit, told eller offentlige festivaler. Leveringstiden er omkring 7-20 dage til de fleste lande normalt. Moms: Intet Salg Skat er påkrævet. Men den told, told-gebyrer er ikke inkluderet i kostpris eller forsendelsesgebyr. Disse er købers ansvar. Bemærk venligst, at priser i dit land .

Betaling Escrow

Garanti og Returnering Alle produkter, der er blevet kontrolleret og pakket i meget god stand, før levering, har vi specielt custom-bygget poser og kasser med beskyttende materiale for lang afstand internationale transport. I tilfælde af at varen er defekt, bedes du underrette os senest 30 dage efter modtagelsen, vil vi erstatte med en ny. Ingen Restitutioner, der tilbydes. Købere er nødt til at betale retur omkostningerne, og vi vil betale prisen for at sende beskeden .

Kunde-service Vi har altid forsøgt at give den bedste service og pålidelige produkter til hver kunde. Vi sætter stor pris på, at du efterlader en god feedback. Vi er ikke kun en online forhandler, ønsker vi også at hjælpe flere mennesker til at nyde RC hobby. De elementer, du ikke kan finde i vores butik, Hvis du vil, så tøv ikke med at kontrakten til os, Vi er villige til at hjælpe dig.

RC Reservedele & Accs Antenner
Oprindelsessted Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
Model-Nummer 500 Helikopter
Bruger Biler & Fjernbetjening Legetøj
Mærke TAROT-RC
Materiale Metal
Velegnet Til Trex 500 eller lignende
For Køretøj Type Helikoptere
Varenavn Metal batteri mount
Pakke Størrelse 25cm x 14cm x 1cm (9.84in x 5.51in x 0.39in)
Pakke Vægt 0.08kg (0.18lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer