Nyhed Reduced price!
Frokost taske bolsa termica køligere poser til kvinder picnic mad sac isotherme termisk lancheira escolar bolsas dobbeltdækker

Frokost taske bolsa termica køligere poser til kvinder picnic mad sac isotherme termisk lancheira escolar bolsas dobbeltdækker

kr74.54

-5%

kr78.47

Ny vare

På lager

Tags: frokost taske, lancheira escolar, bolsa termica, Billige frokost-pose, Høj Kvalitet lancheira escolar, Kina bolsa termica Leverandører.

bolsa termica,sportstaske,frokost taske,frokost boks,marmita,sac de sport,lancheira,køletaske,frokost tasker til kvinder,marmita termica,lancheira escolar infantil,sportstaske tasker til sportsartikler,picnic,sac isotherme,termisk taske,lancheira termica,bolsas,bolsa termica para marmita,termisk taske frokost,neveras termicas,lancheiras,sac sport,loncheras,neveras portatiles camping,køler boksen,lancheira termica de neopren,lancheira escolar,picnic kurv, taske,madkassen,frokost tasker,mad taske,bento,sport taske,taske sport,bolsa termica para comida,lancheira neopren,bolsa esportiva,piknik,bolsas termicas,bolsa gimnasion,bolsa deporte,thermo frokost taske,termisk frokost-pose -, fødevare -, container -, frokost-box taske,termica bolsa,neopren frokost taske,ice taske

Venligst bede om at udvide til mere beskyttelse dage, hvis beskyttelse gang bliver færdig. Vi får fuld refusion, hvis du ikke får din pakke i løbet af vores garanti ankomme tid. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen. Det er tilladt, 1-3cm fejl af størrelsen og vægten er kun til reference, vil det ikke just præcis. Kontakt os vise dit problem i stedet for at åbne en tvist eller forlade dårlig feedback.Åben konflikt og dårlig feedback betyder at give op efter-salg. De fleste lande for over DKK 180 kan dele gratis forsendelse med fragtmand som DHL/FEDEX/UPS.Nærmere oplysninger kontakt venligst. Vi vil sende ud inden for 5 hverdage.Har en dejlig butik her^_^

PROBLEMET MED PRODUKTETS FEJL

Fordi alle har forskellige måle måde, det er tilladt at have 1-2cm fejl af størrelsen. Og vægten er kun til reference, vil det ikke just præcis. Det er tilladt at farve lidt anderledes,på grund af problemet med computer og kamera pixel.

FORSENDELSE

Opmærksomhed! vi er internationale sælger fra Kinas fastland. VÆR TÅLMODIG! Vi tilbyder som regel standard international luftpost.Det kan gøre omkring 10 til 25 arbejdsdage for levering. Hvis du har nogen spørgsmål eller en anmodning, bedes du kontakte os. vi vil svare inden for 24 timer på grund af tidsforskellen mellem os.

Transportøren Navn

Estimeret transittid

Tracking Service

DHL

Om 3-5 dage

www.dhl.com

UPS

Om 3-5 dage

www.ups.com

EMS

Om 5-7 dage

www.ems.com

Kina Post Luft

Om 15-25 dage

www.intmail.183.com

HKPOST

Om 15-20 dage

www.hongkongpost.com

Hvis du har brug for en gunstig pris for hurtig levering, velkommen til at kontakte os.

BEMÆRK: Køber er ansvarlig for de afgifter ,told og eventuelle andre afgifter, under forsendelse ! Alle elementer skal sendes til Groendalspark.dk verificeret adressen.

FORM AF SALG

Hvis du ikke er tilfreds med den vare nogen grund, det kan være tilbage i den oprindelige tilstand inden for en uge efter modtagelsen. vi vil sende dig en fuld refusion sammen med skibsfart omkostninger, så snart vi modtager varen. Men den køber skal betale retur fragt.

FAQ

Spørgsmål

Svar

Har du kombinere ordrer?

Ja, vi kan kombinere ordrer, så du behøver kun at betale for én gang. Du bedes kontakte os, før du betaler, hvis du har brug for denne service.

Vil du acceptere mix ordre?

Ja, vi kan acceptere mix for. MOQ af Mix er for 1 stk.Samlet pris større end $20 for mix for.

Har du tilbyde drop shipping?

Ja, vi gør. Vi vil sende til kundens leveringsadresse, når du afgiver bestilling

Vil du acceptere skræddersyede produkter?

Ja, vi gør. Bare brug af billeder og prøver.

Har du skib internationalt?

Ja, vi sender til hele verden

FEEDBACK

Da din feedback er meget vigtigt for at vores forretningsudvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service. Det tager kun 1 minut. Tak! Hvis du ikke er tilfreds med produkt og service,bedes du venligst kontakte os inden de forlader en negativ og neutral feedback. Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig. Tak!

OM OS

Vores Fabrik ligger i Yiwu, Zhejiang, der er kendt som "Commodity Paradis for Shoppere".

I øjeblikket,Udfra en forretningsfilosofi af "kunden først, gå videre" og princippet om "customer first", vi giver vores kunder med service af høj kvalitet.

Overlegen Kvalitet og Rimelige Priser, er vores primære fordele, at gøre vores produkter mere konkurrencedygtige på det internationale marked.

KONTAKT OS

Vores Arbejdstid: 9:00 AM til 11:30 PM ( Kina HK tid)

Eventuelle spørgsmål, velkommen, og Vi vil svare dig så snart vi kan.

Frokost Taske Farve Sort,blå(udsolgt),grøn
Mærke Fadish
Materiale Nylon
Frokost Tasker til Kvinder Oprindelsessted Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
Model-Nummer frokost taske
Type 1person
Køletaske Størrelse 37x42x15cm
Bolsa Termica Punkt Nr. YFZ-340
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.32kg (0.71lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer