Nyhed Reduced price!
Sexet Halterneck Havfrue Prom Kjoler 2017 Åben Ryg Pynt Aften Kjoler Formel Aften, Fest Kjoler lilla farve

Sexet Halterneck Havfrue Prom Kjoler 2017 Åben Ryg Pynt Aften Kjoler Formel Aften, Fest Kjoler lilla farve

kr827.58

Ny vare

På lager

Tags: applikeret aften kjole, aften kjole, aften kjole formel, Billige applikeret aften kjole, Høj Kvalitet aften kjole, Kina-kjole til aften i formel Leverandører.

1. efterlade besked i følgende betingelse: ønsker du custom made størrelse og farve; fortælle os den nøjagtige dato, hvor du har brug for kjolen, og har andre krav i kjole detaljer

2. hvis du vil have samme farve som billede, kan du også lade budskab at fortælle.

3.vi kan ikke gøre den kjole præcis det samme som det billede, du forstår dette, for det er ikke vores design, men vi vil gøre vores bedste for at tilbyde hver klient top kvalitet.

4. Den brudekjole omfatter ikke tilbehør såsom handsker, bryllup slør og krinoline petticoat ( vist på billederne). Bud er for en kjole kun!

5. Før bestilling bedes du læse denne liste nøje og stille alle dine spørgsmål. For at sende en e-mail Vi vil besvare dine spørgsmål inden for 24-48 timer. eller skal Du bruge TradeManager kontakte mig.

6.Vi anbefaler kraftigt, at du har dine målinger taget af en professionel, før du køber enhver kjole online. Følg måling instruktioner, og måle dig selv nøje.

Før bestilling bedes du læse denne liste nøje og stille alle dine spørgsmål. For at sende en e-mail Vi vil besvare dine spørgsmål inden for 24-48 timer. eller skal Du bruge TradeManager kontakte mig for alle dine spørgsmål eller tilpasning anmodninger. Jeg vil svare tilbage til dig så snart jeg kan.

Vær venlig ikke at åbne en ny samtale, indtil du får mit svar, da det vil forårsage en forsinkelse for at få mit svar, fordi jeg svare på mine beskeder, fra de ældste til de nyeste.

Læs min shop politik her, før du afgiver din ordre

Bemærk venligst:

Alle kjole til at være skræddersyet,bedes du give målinger, som følgende viser:

Bust:_____

Talje:______

Hofte:______

Skulder til bryst:______

Skulder til Talje:______

Skulder Bredde:______

hult til gulvet:______

Jeg er en kjole kaffefaciliteter og jeg ikke lager mine kjoler. Alle mine kjoler er lavet på bestilling, og jeg laver dem i din brugerdefinerede mål med din tilpassede krav (hvis nogen). Jeg nøje følge de målinger jeg får og jeg kan gennemføre din brugerdefineret krav (hvis nogen) som muligt så praktisk kan gøre. Det er derfor, det er meget vigtigt for mig, hvis du følger mine måling instruktioner, og få dem med hjælp af en Professionel Skrædder.

Men på grund af karakteren af brugerdefinerede ordrer, når du modtager din kjole du muligvis har brug for mindre ændringer. Jeg foreslår, at du plan for mindre ændringer med hjælp fra en lokal skrædder

Når du vil modtage din kjole, hvis der er noget der gør dig ulykkelig, bare lad mig vide, inden 5 DAGE efter du modtager din pakke, og lad os tale og forstå, hvad der er problemet.

kjoler i deres oprindelige tilstand-ubrugte, uvasket, uændret og ubeskadiget og skal have tags intakt og stadig sidder. Du bedes give en detaljeret beskrivelse i returpakken.

A. Kvalitet Spørgsmål: Vender Tilbage Til Erstatning Og Tilbagebetaling

Alle returneringer skal sendes senest 5 dage efter, at forsendelsen er leveret. Vi accepterer kun

1. Hvis vores medarbejdere finder, at varen er defekt, som beskrevet, vil du modtage en refusion af købsprisen plus forsendelse og håndtering gebyrer.

2. Hvis vi finder, at varen ikke er defekt på nogen måde eller er blevet misbrugt, så varer vil blive afsendt tilbage

til dig med ingen tilbagebetaling.

B. Størrelsen Fejl:

Vær opmærksom på, at på grund af karakteren af håndarbejde, der kræves, er den færdig kjole kan variere cirka 1,3", enten i retning af bestemte målinger.

1. Alle kjoler er lavet eller komme med margener for at ændre og skræddersy hvis det ønskes. Hvis den kjole størrelse ikke ankommer i den specifikation, som man har bestilt, man kan vælge at foretage de justeringer på en lokal skrædder, i hvilket tilfælde vi vil refundere skræddersy omkostninger, så længe udgifterne ikke overstige den oprindelige pris af kjole med 50%. Hvis skræddersy omkostninger overstiger den oprindelige pris af kjole med 50%, vil vi refundere kun op til det beløb, der svarer til 50% af den kjole oprindelige kostpris.

2. Vi leverer en ændring service til vores kunder, der kan sende tilbage den kjole og få den kjole ændret inden for 5 arbejdsdage.

Jeg kan ikke acceptere restitutioner eller tilbage på følgende situationer:

- Hvis du sender mig forkerte målinger*. (Jeg vil jeg ikke acceptere restitutioner eller tilbage på følgende situationer:

- Hvis dit arrangement er aflyst, eller du hjælpe dig på processen:))

* Hvis din klage handler om, "jeg har lavet din kjole i forkerte målinger, end du har sendt mig", så bør du give mig billeder af dine kjole med måling bånd, mens du bære det, med hjælpe fra en professionel syerske.

- Hvis dine målinger ændret på grund af vægt gevinst eller tab.

- Hvis din kjole er beskadiget på grund af forkert strygejern eller vask metoder.

- Hvis du sender mig forkert levering detaljer.

- Hvis du kontakter mig med din tilbagevenden anmodning i længere tid end 5 DAGE efter du har modtaget din pakke.

- Hvis du ikke returnere din kjole i 5 Dage efter aftale for at vende tilbage.

- Jeg kan ikke acceptere en tilbagevenden eller refundering, hvis årsagen er, at du ikke kan lide den stil.

Forstå venligst, at. Hvis du ikke er sikker på, hvilken stil er bedre for din krop type, så vil jeg anbefale dig at besøge en lokal brude salon og prøve på lignende stil kjoler. Dette vil hjælpe dig til at træffe din endelige beslutning.

Materiale Polyester
Halsudskæring Høj
Stof satin,tyl,blonder
Mærke forelsket
Med indbygget Bh Ja
Kjoler Længde Gulv-Længde
Element Type Aften Kjoler
Forskønnelse Perler
De Faktiske Billeder Ja
Farve alle farverne i den farve kort
Talje Naturlige
År To tusind sytten
Silhuet Trompet / Mermaid
Lejlighed Formel Aften
Back Design backless
Toget Retten Tog
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16, 18 W, 20W, 22W
Billede Type De Faktiske Billeder
Dekoration Blonder
Mode Element Illusion
Stof Type Satin
Ærme Stil Almindelig
Ærme Længde(cm) Fuld
Stil Sexet
For lejligheder Prom / party / cocktail / formel kjole/Brudepige kjoler
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 2.0kg (4.41lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer