Nyhed Reduced price!
HARBLL R134a R12 Bil aircondition reparation værktøjer bil aircondition ventil kerne Af Dæk ventil skruenøgle

HARBLL R134a R12 Bil aircondition reparation værktøjer bil aircondition ventil kerne Af Dæk ventil skruenøgle

kr20.90

-5%

kr22.01

Ny vare

På lager

Tags: r134a r12, bil-aircondition, aircondition ventiler, Billige r134a r12, Høj Kvalitet bil, aircondition, Kina aircondition ventiler Leverandører.

produkt detaljer

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende elementer med i 3-7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, dutles, og afgifter for importatio i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told Vender tilbage:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du vender tilbage elementer med i de 15 dage fra modtagelsen af de elementer, uanset årsag. Men køber bør gøres sikker på, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er vendt tilbage, vil køber blive ansvarlig for sådanne skader eller tab,og vi vil ikke give køber en fuld refusion.

Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive den shipping gebyrer for at sende varen tilbage. Farve Mismatch:

Forskelle i farve kan være nogle andre grunde, såsom farve reflektion i skærmen, belysning, tilbage til jorden, osv.

Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt

Feedback:

Din evaluering og positiv feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kunde service

Hej , kunde , hvis forretningen ikke ønsker at uploade dine varer , bedes du forsøge at kontakte ejeren , vil vi hjælpe dig med at finde den bedst egnede til dine ting på markedet , du er den ene , tak

Item Højde 0inch
Mærke HARBLL
Item Længde 0inch
Item Bredde 0inch
Element Type ventil kerne skruenøgle
Element Vægt 0kg
År Ny
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 11cm x 11cm x 1cm (4.33in x 4.33in x 0.39in)
Pakke Vægt 0.03kg (0.07lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer