Nyhed Reduced price!
Høj Kvalitet gymnastik leotards. Konkurrence gymnastik tøj til børn og voksne.Gymnastik. Piger,Børn, Ballet Dancewear

Høj Kvalitet gymnastik leotards. Konkurrence gymnastik tøj til børn og voksne.Gymnastik. Piger,Børn, Ballet Dancewear

kr72.95

-20%

kr91.22

Ny vare

På lager

Tags: gymnastik dragt, ballet dancewear, børn ballet, Billige gymnastik dragt, Høj Kvalitet ballet dancewear, Kina børn ballet Leverandører.

​​

~~ Nye Ankomst Ballet Tutu Kjole ~~

Ny Mode Professionel Ballet Tutu Dancewear

Ballet/Gymnastik Praksis Leotards Dancewear

Tøj til Danser Uddannelse Kostumer.

Produkt Detaljer:

Detaljeret Design: Lycra, bomuld, Spandex.

Materiale: 92%bomuld +8%Lycra

Nedsat size: 100.110.120.130.140.150.

Nedsat farver: Black, Rose rød, Puple. Bule.

Måling

Om Størrelse Der kan være en 1-3 cm forskel ved manuel måling. Og kun til din reference.

Leveringstid: Elementer vil blive sendt ud inden for 1-7 hverdage efter, at vi bekræfte din betaling. For gratis levering, Vi plejer at arrangere levering via Kina post air mail. Den gennemsnitlige leveringstid er cirka 15 til 20 dage. Men nogle gange tager det længere på grund af brugerdefinerede spørgsmål eller andre problemer. Bemærk venligst henvise til nedenstående diagrammer. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. Hvis du har brug for dette, for i hastende, kan du vælge DHL eller andre Hurtig som shipping måde. Tak !

Drop Shipping: Alle produkter, der 2% off , undtagen for salgsfremmende produkter ( varer med en rabat på mere end eller lig med 50% rabat). Returnerer erstatte/Tilbagebetaling service i 3-5 arbejdsdage, reparation og service i 15-20 arbejdsdage. Levere billeder uden vandmærke. Nye produkter ankom første varsel om Et års garanti for alle poster.

Hvordan til at placere en drop-shipping orden? Bemærk proaktivt at bede os om at justere prisen og shipping adresse whithin12 timer efter du har betalt, ellers vil vi IKKE tage det som en Drop shipping orden! Indtal en besked "Drop shipping" på den rækkefølge, side påmindelse om os. Tak!

Betaling Vi accepterer betaling via Alipay, er Spærrede og Kreditkort. Hvis du ønsker at gøre en stor ordre , bedes du kontakte os, før du er færdig med betalingen, så kan vi give dig mere rabat. Bedes du udfylde betaling inden 3 dage, tak! Tip: Groendalspark.dk har brug for 12-24 timer for at bekræfte din betaling, skal du være tålmodig.

Tilbagebetaling Hvis du har?t har modtaget din vare, og denne situation varer til 60 dage, bedes du kontakte os. En FULD TILBAGEBETALING vil blive udstedt til dig med INGEN UNDSKYLDNING. Bedes du give bevis for, video eller fotos, hvis produkter har kvalitet problem efter at have modtaget pakken indenfor 7 dage, kan vi tilbyde fuld refundering eller ombytning efter, som bekræfter problemerne. Men du støtte til at betale for fragten sende det tilbage, vi vil have den på ny fragt. Vær tilbagevenden inden for 7 dage efter, at du underskrive kvitteringen.vi vil gøre tilbagebetaling eller erstatning inden for 3-7 arbejdsdage efter, at vi får den returnerede pakke. Vi giver 1-8 måneder garanti for normale kunder, 1 år ' s garanti for forhandlere. Men vi har brug for din støtte til at betale for både vej fragt. Håber du kan forstå!

Feedback, bedes Du efterlade os en positiv feedback (5 stjerner venligst) hvis du er tilfreds med vores produkter. Mange Tak ! Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ feedback eller åbne en tvist på Groendalspark.dk. Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem. Vi forstår godt de bekymringer, du måtte have, og vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.

Kunder Service A. Vi garanterer, at alle vores varer er som anført i deres beskrivelser. Vi stræber efter 100% kundetilfredshed på hvert salg er vi fuldstændig. Vi vil refundere penge eller foretage en erstatning for dig, C. Vores produkter bliver sendt direkte fra fabrikken, der er intet midt mand, ingen høj markup. Det er grunden til, at vi kan levere kvalitet elementer endnu meget konkurrencedygtig pris. Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os først. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, indtil du er tilfreds. Vi håber inderligt, at du kan opleve en nice shopping i vores butik B. Hvis den vare, du har modtaget er defekt, skal du kontakte os inden 7 dage fra den dato du har modtaget pakken. Vi sender indenfor 1-3 dage efter at din ordre er bekræftet

Størrelse 100-150cm
Køn Piger
Farve PINK, SKY BULE, LILLA. ROSE.LYS LILLA
Materiale Lycra,Bomuld
Ærme Korte Ærmer
Dans Type Ballet
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 18cm x 18cm x 10cm (7.09in x 7.09in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.25kg (0.55lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer