Nyhed Reduced price!
8mm Vintage Træ Gevirer Indlæg Titanium Ring Mænd forlovelsesringe For Kvinder Bryllup Band Mode Kvindelige Smykker anel Bague

8mm Vintage Træ Gevirer Indlæg Titanium Ring Mænd forlovelsesringe For Kvinder Bryllup Band Mode Kvindelige Smykker anel Bague

kr69.46

-39%

kr115.74

Ny vare

På lager

Tags: mænd engagement ring, forlovelsesringe for kvinder, engagement ring, Billige mænd engagement ring, Høj Kvalitet, engagement ringe til kvinder, Kina engagement ring Leverandører.

Anledning: Engagement / Bryllup / Party / Jubilæum Størrelser til Rådighed (US Size): 6 7 8 9 10 11 12 Funktion: -- Denne smukke ring er lavet af Træ og Turkis indlagt Titanium -- Titanium del af den ring kommer poleret og er en smuk sølv farve, og lægger ud med en strålende glans -- Ringen er flad form leveres med comfort fit -- Det træ, der kommer med et lag af harpiks, som gør ringen vandtæt Beskrivelse: -- Dette er en af de nyeste designs! Dette smukke Træ Turkis Hjorte AntlersInlaid Titanium ring er en fantastisk blanding af elegante stil og naturlige materialer! -- Nu er på udsalg og en fantastisk pasform for en person, der elsker et Gevir Ring, men ønsker noget lidt mere unikt og detaljeret end bare et Gevir Ring. -- Turkis er en af de ældste beskyttelse amuletter, og var også kendt som et symbol på velstand i mange gamle kulturer. -- Hjortetak var en inspiration takket være vores kærlighed til natur, jagt og naturen.Hjorte og træer har et meget specielt forhold i naturen, og så tænkte vi det ville være en god idé at skabe en ring, som indeholdt, at sandheden! -- Dette klinger vil overraske og vække ham, og hver enkelt er unik og håndlavet, noget særligt, ikke de samme ting bliver lavet fra en maskine, den ene efter den anden. - Det vil gøre en stor speciel gave til fødselsdage, jubilæum, for hans bryllup band og meget mere. Hvis han mistede sin sidste ring, dette gør en stor udskiftning, der er bygget til at holde. Og kan også bestille til Julegaver!

Gravering Service

1.Kan du gravere navn eller logo på ringen? -Ja,vi kan gravere ord/simple tegn. Her er gravere service : 2.Hvor mange bogstaver kan du gravere? -Jo mindre, jo bedre .Der er meget begrænset plads til ringen for at gravere . (ikke mere end 3 ord hver ring) 3.Hvordan til at vælge engelsk skrifttype ? -Så send os den skrifttype, du ønsker . 4. Kan du gravere russisk/fransk/arabisk eller andre sprog ? -Ja,vi kan gravere i alle sprog.Hvis du ikke kan skrive dit sprog , kan du sende os et klart billede. 5.Kan du gravere i alle farver? -Vi beklager,men den farve kan ikke vælges. 6. Hvordan fortæller jeg sælger de ord, jeg har brug for at gravere? -Når du betaler for ,kan du efterlade en besked af graverede ord til os.

Form\mønster Geometriske
Smykker Type 4 træ-ringe
Model-Nummer TJZ08388S
Stil Classic / Vintage ring
Lejlighed Engagement
Ringe Type Bryllup Bands
Ring Størrelse 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11, 11.5, 12, 12.5, 13
Passende lejlighed engagement vielsesringe
Indstilling Type Bezel Indstilling
Materiale Metal
Køn Unisex
Metaller Type Titanium
Ny mænd ring
Overfladen Bredde 8mm
Smykker Type 1 titanium ring
Element Type Ringe
Passer Til Par ringe , Mænd ringe ,Bryllup band
Smykker Type 3 Hjorte Gevirer ring
Funktion Træ / Hjorte Gevirer / Turkis Indlæg
Mærke SOMEN WOLFRAM
Metal Materiale 100% Titanium med Træ / Hjorte Gevirer / Turkis Indlæg
Smykker Type 2 Træ Ring Mænd
Bøde eller Mode Mode
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 15cm (3.94in x 3.94in x 5.91in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer