Nyhed Reduced price!
Hurtig levering Tørre og Flydende Fødevarer Vakuum Sealer pakkemaskine Små Kommercielle Semi-automatisk Vakuum Pakker med Grønt

Hurtig levering Tørre og Flydende Fødevarer Vakuum Sealer pakkemaskine Små Kommercielle Semi-automatisk Vakuum Pakker med Grønt

kr468.96

-15%

kr551.72

Ny vare

På lager

Tags: vacuum pakker, mad vakuum, mad vakuum sealer, Billige vacuum pakker, Fødevarer af høj Kvalitet vakuum, Kina mad vakuum sealer Leverandører.

Hurtig levering Husholdning Mad Vakuum Sealer Emballage Maskine Taske Vakuum Sealer packer Taske Resealer Give gratis 15Pcs Vakuum Poser Høj Kvalitet + Den Bedste Service team + Stærk Service Efter Salg, uanset hvilket land du er i, så længe du betaler, vil vi arrangere en forsendelse til dig med det samme. Vi har en bred vifte af sprog kundeservice. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi er helt franchise butikker og direkte salg af varemærke indehaveren. Klik på brugen af posen Ddescription: Mærke: ShineYe N.W.:2.6 KG Høj temperatur tape Fra Japan-Model:DZ-280/2SE Motor: Elektrisk ventil til vakuum pumpe Varme ledning: Nichrom legering er importeret Den spænding: 220V Power rating: 150W beklædning materiale: Import projekt, ABS, ikke-giftige Nominel frekvens: 50Hz Vakuum: -0.8 bar Udseende størrelse : 35*14*9cm bredden af varme ledninger : 4 mm Maksimal bredde af emballage: 32cm Arbejdet måde: semi-automatisk og manuel integration Er du stadig i køb af posen for at bekymre sig om det? Er du stadig i dyrt for omkostningerne af de linjer, tasker og bekymre sig om det?

Dette DZ-2SE maskine er brugen af to Glatte almindelige poser, venligst være opmærksom på at køb af vakuum poser, hvis du ikke forstår, bedes du kontakte os!

Det kan pumpe alle tasker som yin og Yang, tasker og anti-statisk pose, Du ikke har brug for særlige poser, så du kan byde farvel til at bruge særlige pose maskine omkostningerne af poser vil være meget lav Professionelle for dig at oprette hver en krone af ægte varer Denne teknologi har været anvendt til et patent for en opfindelse ShineYe personale, der har produkt-patenter.

På grund af fremkomsten af frisk holde maskinen Lad maden friskhed udvide til 3 til 5 tid Lader dig købe omkostningerne af posen for at spare 3-5 tid vakuum sealer-fremstillet i ShineYe ShineYe vil betale sin opmærksomhed mest for at spare dig for hver en krone.

Det har 7 innovative funktioner Qingye DZ-280/2SE lad maden ikke kun holde sig frisk og men også effektiv til at konsolidere de fødevarer, ernæring. Stærk drivkraft Stærk "core" pumper hurtigt, højt vakuum, og fortsatte med at opretholde -0.7 Kpa Lyd små som filamenter, der er mindre end 30% af industrien Transformer ren kobber ledning, holdbar spole 50 millioner test, ingen fejl Elektromagnetisk pumpe manglende kontakt, manglende indflydelse, liv 8-10 år, vedligeholdelsesfri

Vakuumforseglingen Enkel betjening, hurtig at pumpe hastighed og stærk tætning effekt. Det kan anvendes almindelig vacuum pose, lave omkostninger, vedligeholdelse gratis energibesparelser kobber transformer, løbende arbejde en dag kun på 0,6 kWh Pakke en pakke af produktet behøver kun 20-30 sekunder, kan det være pumpet omkring 150 pakker om dagen.

Våd og Tør dual-use-Filtrering enhed: Filtrering enhed for human engineering design for at opnå vand separation. Eksterne stik: Tør, våd to typer af funktioner, der kan være gratis at skifte. Metal gas dyse: Fremstillet af fødevaregodkendt 304 rustfrit stål. Ny branche: Løse vakuum maskine ikke kan indkapsle våde varer.

Separat Fleksibel tætning tætning af : vakuumpumper er ikke forpligtet til at starte vakuum forsegling, der er en ikke - destruktiv tætning med en høj effektivitet i kun har brug for 3 sekunder. Justerbar tætning : Justere klokkeslættet i henhold til den tykkelse af posen, den øvre grænse på 9 sekunder, den nedre grænse til 1 sekund. Intelligent bede : LED blinker tætning lange, buzzer alarm til at minde arbejdet i slutningen Digital display design : Enkel og intuitiv, regulerbar temperatur, stærk tætningseffekt

Blød vakuum i blød produkter som brød, rød datoer og så videre, kan du manuelt styre vakuum pres

Ekstern pumpe vacuu opbevaringspose: Kan vakuum tøj og dyner, så det kan være fugtig og spar plads, Frisk holde jar: For let beskadigede produkter kan blive brudt og nemt at bruge. Red vin prop: når vinen har allerede åbnet cork det kan forhindre, at kvalitet og smag.

Besparelse cos Det følgende skal vi beregne for dig, kan vi gøre dig spare, hvor meget det koster af vakuum pose? en 15*25 korn pose =USD 0,35 et 15*25 almindelige vakuum pose=USD 0.15 Hvis du har brug for 20 poser i 300 dage, og så er du nødt 6000 vakuum pose. Vores maskine levetid er 5 år. 5 år *6000=30000bags, Hvor mange penge du kan spare i disse fem år? korn taske samlede pris = 3000*0.35=USD 10500 almindelige vakuum pose samlede pris=3000*0.15=USD 4500 En maskine, der kan pakke 20 poser på én dag. I 5 år, kan du spare USD6000 så et år kan du spare USD1200. Valg af Qingye DZ-280/2SE automatisk liquid crystal display multifunktionelle vacuum packaging machine. Det er din klogt valg.

Det har flere sikkerhed, design og op til 5 lag af varme isolering beskyttelse lag, således at maskinen altid i et sikkert arbejdsområde i arbejde. Den varme tråd er 28 centimeter, tætning af bredde 4 mm, så det forsegling er meget solid.

Resultater af herlighed industrien, med henblik på at skabe et brand, af fin kvalitet-teknologi Denne maskine, og den anden maskine forskel: smuk form og lille, stærk og holdbar. Det kan pumpe vand ' s produkter, og ingen speciel taske produkter. Det kan pumpe på markedet for almindelige vacuum pose, taske af Yin og Yang og elektrostatiske taske, så du kan helt farvel til at bruge den særlige pose maskine. Omkostningerne af poser vil være meget lav. Professionel for dig at oprette hver en krone af den ægte varer . Qingye mærke har 20 års produktion erfaring i Kina. Vi er for overlevelsen af kvalitet, service vinde markedet. Qingye har fokuseret på den vakuum-pakning. Nu er det blevet en professionel produktion og salg af vacuum packaging machine producenter. Qingye Bevare friskhed, Frisk Liv Forsendelse Detaljer: Denne pris omfatter ikke told. Vores leveringstid er 7 dage efter betaling. Vi har antaget, at halvdelen af de kurer afgifter. Hvis pakken bliver nøje inspiceret af brugerdefineret. Du skal stadig betale skat til at klare brugerdefineret. Vi vil ikke bære told-skat. Udgiften til retur-eller tabt pakke ville være på kundens grund til at afvise fortoldning. Generelt shipping tid er mellem 10-35 dage til noget land. Men nogle gange er det er, afhænger af forskellige tilpassede løsning af problemet. Nogle gange er langsom. Nogle gange er hurtig. Bedes du åbne pakken i post officer ' s tilstedeværelse,Hvis pakken er beskadiget eller tom(stjålet), spørg på posthuset for at give officielle dokument,især kravet anmodning papir. Hvis du har brug for at tilpasse maskinen, kan du nødt til at vente en uge, før du kan arrangere forsendelse for dig. Forrentning og Tilbagebetaling, Hvis der er nogen problemer med vores produkter, kan du anmode om returnering eller refundering indenfor 7 dage efter modtagelse af varen. Men kontakt med vores kundeservice først, før de vender tilbage eller åbning af en tvist, vil vi gøre vores bedste for at løse alle problemer for dig. Alle varer skal returneres i original stand, eller vil vi nægte at foretage en tilbagebetaling. For defekte varer, bedes du give os de klare billeder. Service Tid : Beijing 08:30-00: Moskva 03:30-19:00 New York-19:30 Til 11:00 London 02:30-18:00 Feedback: Din tilfredshed er vores stræben, garanterer du vil altid være first-class produkter, perfekt pre-salg og after-sales service. Hvis du har problemer med købet, bedes du kontakte os. Vi vil bo med dig, indtil problemet er løst. Vi mener, at ethvert problem kan løses ordentligt, vi vil ikke lade dig ned. Bedste service, er vores livslang stræben, bare du velkommen til at kontakte os for eventuelle spørgsmål. 100% Tilfredshed Garanti. Din Tilfredshed, Er Vores Stræben

Model-Nummer DZ-280/2SE
Forsegling Længde 28cm
Certificering UL,RoHS,CE,SASO,GS,CB
Med Vakuum Pose Ja
Type Stå / Tabel
Mærke ShineYe
Strømkilde Elektrisk
Pakke Størrelse 45cm x 15cm x 18cm (17.72in x 5.91in x 7.09in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 3.0kg (6.61lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer