Nyhed Reduced price!
68 medicinsk diode laser 650nm hår genvækst hjelm med briller + timer

68 medicinsk diode laser 650nm hår genvækst hjelm med briller + timer

kr726.43

-21%

kr919.54

Ny vare

På lager

Tags: laser 650nm, laser laser, medicinsk laser, Billige laser 650nm, Høj Kvalitet-laser, Kina laser medicinsk Leverandører.

Hår vækst laser hjelm anti hårtab behandling hoved massage cap 64 medicinsk dioder hår regrow hjelm + briller

Programmer:

Hårtab gruppe for hår genvækst behandling

Specifikationer:

5mw 650nm bølgelængde

Funktioner:

1, øge blodgennemstrømningen, forbedre mikrocirkulationen, øge Det nye, som erstatter den gamle. At fremme og forbedre blodcirkulationen. Effekt på huden, det meste af den energi, der absorberes af huden absorberet energi omdannes til varmeenergi, stimulere huden forårsaget af hudens temperatur er steget, varmesensorer, gennem thalamus, refleksion, gør afslapning af vaskulære glatte muskelceller, vaskulær dilatation, blodcirkulationen til at fremskynde. På den anden side, på grund af den termiske effekt, der er forårsaget af udledning af vasoaktive stoffer, nedsat vaskulær tone, lavvandede arterioler, lavt og overfladisk vene kapillær ekspansion, øge blodcirkulationen, blodcirkulationen forbedres. (gennem blodet sygdom research institute Kinesiske opdagelse, 20 minutter kan gøre microcirculatory blodgennemstrømningen øges 114%).

2, der Effektivt dræber bakterier i håret, stof bistået kan dræbe skjult dybt i hårsækken, mider og svampe. Termisk effekt på milde lys gennem reaktion neurohumoral svar, fjerne den patologiske proces af betændelse, fysiologiske balance tilstand af den oprindelige ødelagt, er blevet restaureret, forbedret den lokale og systemiske sygdomme modstand, aktivere immunsystemet celle funktion, styrke phagocytic funktion af hvide blodlegemer og reticuloendothelial celler, for at opnå det formål at reducere betændelse og bacteriostasis.

3, Forbedre håret mor celler og stamceller aktivitet, fremskynde celle fission. Hvis den menneskelige krop på Den nye, som erstatter den gamle. opstår lidelse, der er forårsaget af udveksling af arytmi, fremmede stoffer i kroppen, så, forskellige sygdomme, vil blive til det, som vand-og elektrolyt stofskifte sygdom, vil puste liv i fare; sukker stofskifte sygdom, der er fremkaldt af, diabetes, hyperlipidæmi, lipid metabolisk lidelse forårsaget af fedme; protein metabolisme lidelse, der forårsager gigt mv. Gennem sub photothermal effekt, kan øge aktiviteten af neuronal cell kroppen justering af væske, styrke stofskiftet, at gøre kroppen i og uden udveksling af stof i den stationære tilstand.

4, Bestråling kan gøre hårsækkene åbne, lette absorption af lægemidlet. Termisk effekt på milde lys gør huden temperaturen steg, faldt sympatiske nerve evne, så at frigivelsen af vasoaktive stoffer, udvidelse af blodkar, øge blodgennemstrømningen, blodcirkulationen forbedres, forbedret væv ernæring, aktive væv stofskifte, øge celle iltforsyning, forbedre blod ilt stat læsion områder, styrke celle regenerering evne, kontrol, udvikling af inflammation og gøre det lokaliserede læsioner, fremskynde reparation.

5, aktiviteten af biologiske makromolekyler aktivering. Organismen molekyle kan være glade for og ved en højere vibration tilstand. Dette vil aktivere den nukleinsyre og proteiner og andre biologiske molekyler aktivitet, som spillede en stor biologiske molekyler til at regulere kroppens stofskifte, immunforsvar og andre aktiviteter for den funktion, som bidrager til genopretning af mekaniske funktion og balance, for at opnå det formål at forebygge og kurere sygdomme

bemærk: massage kam er sendt tilfældigt som en gave , det er ikke et must-konto sammen med henblik på

hvis du har brug for , så lad mig besked

Mærke SYLPH
Model-Nummer laser hårtab
Falske Øjenvipper Håndværk Maskine-Lavet
Skibe Fra Kina
Type LLLT
Størrelse NONE
Materiale Plast
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer