Nyhed Reduced price!
SECG Top Mærke Optisk Børn brillestel TR90 Ramme Børn Briller Klare og Gennemsigtige Briller, Briller Til Børn

SECG Top Mærke Optisk Børn brillestel TR90 Ramme Børn Briller Klare og Gennemsigtige Briller, Briller Til Børn

kr45.06

-50%

kr91.95

Ny vare

På lager

Tags: gennemsigtige briller, brand briller, briller brand, Billige gennemsigtige briller, Høj Kvalitet mærke brillerne, Kina briller brand Leverandører.

Kære køber , Velkommen til vores butik . 1. Vi er fabrikken direkte engros-og detailhandel, hvis du er grossist , er du velkommen til at kontakte os,vi tilbyder bland orden med forskellige modeller og farver. 2. Denne ramme er linser er nul grader , du skal betale til tilpasset linser med din recept, som Nærsynethed,Langsynethed,Bygningsfejl,Amblyopi. Hvis du ønsker at tilpasset linser, bedes du bestille receptpligtig briller, er du velkommen til at kontakte os ! Vi vil klippe og sætte linserne i rammen for dig !

1) Dette er en venlig påmindelse om, at hvis du placerer ordren hjælp Groendalspark.dk Apps , du vil finde den pris, der er billigere end PC, og det sparer tid til at foretage betalingen. Venligst scan QR-koden og få mere overraskelse fra APPS. Nyd shopping og tak. 2) Din Positive kommentarer, der er afgørende for vores forretningsmæssige succes. Vi beder dig tage et sekund for at give os 5 stjerne feedback. Vi takker dig på forhånd, og håber du er tilfreds med dit køb, og vores service. Skulle du ikke være tilfreds med din transaktion: 3) Bedes du kontakte os, inden de forlader en Neutral eller Negativ feedback, som vi vil gøre vores bedste for at løse problemet til din tilfredshed. Lad ikke dårlige feedback, uden at kontakte! Kommunikation er ofte nøglen til at løse problemer. Tak!

Linse Bredde 49mm
Mærke SECG
Indersiden Af Afstand 117mm
Model-Nummer TC251
Linse Højde 28mm
Ramme Materiale TR90
Køn Unisex
Brillerne Tilbehør Billeder
salg Engros
Broen Bredde 16mm
Mønster Type Solid
Element Type Brillerne Tilbehør
Templet Længde 135MM
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 30cm x 10cm x 10cm (11.81in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer