Nyhed Reduced price!
BAP300R*50*22*6T 90 Grader Højre Vinkel Skulder Face Mill Hoved CNC-Fræser,fræser værktøjer,hårdmetal Indsætte APMT1135

BAP300R*50*22*6T 90 Grader Højre Vinkel Skulder Face Mill Hoved CNC-Fræser,fræser værktøjer,hårdmetal Indsætte APMT1135

kr178.14

-36%

kr282.73

Ny vare

På lager

Tags: cnc fræser, fræseren værktøjer, Fræseren, Billige cnc fræser, Høj Kvalitet fræser værktøjer, Kina fræseren Leverandører.

Package: 1stk af fræseren arbor, 1stk af torx-nøgle, 1stk af kassen (inkluderer ikke hårdmetal skær) Emballage: 1stk af fræseren arbor, 1stk af torx-nøgle, 1stk af kassen omfatter 10stk hårdmetal sæt

Forsendelse

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer,afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Betaling

Før du placerer din ordre, bedes du venligst bekræfte detaljer med os, hvis du har ønsker med elementer. Udfyld betalinger inden for 3 dage.

Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor Escrow.

Vender tilbage

Du kan have ingen grund til at vende tilbage inden for 15 dage efter bekræftelse af modtagelsen. Men vil du tage ansvaret alle omkostninger ved returnering.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os med Trademanager eller e-Mail og give så mange oplysninger som muligt om det problem, du har. Vi vil gøre vores bedste for at finde den bedste måde at løse dine problemer.

Feedbacks:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Model-Nummer BAP300R*50*22*6T
Belægning no
Mærke DREANIQUE
Type Endefræsere
Farve splint
Bearbejdning type vendbare
Skær APMT1135
Materiale High Speed Stål
Samlet Længde 40mm
Diameter 50mm
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.82kg (4.01lb.)
Pakke Størrelse 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer