Nyhed Reduced price!
Læder Bil vigtig sag for TOYOTA highlander Alphard crown rav4 camry corolla prado der har Nøglen, tegnebøger nøglering auto tilbehør

Læder Bil vigtig sag for TOYOTA highlander Alphard crown rav4 camry corolla prado der har Nøglen, tegnebøger nøglering auto tilbehør

kr153.26

Ny vare

På lager

Tags: Bil Lighter Stik, bil stereo-adapter kit, car shine, Billig bil til cigarettænderen, Høj Kvalitet bil stereo-adapter kit, China car shine Leverandører.

Dette læder låget er lavet af ekstremt blødt og slidstærkt, Ægte Læder med fine design for at beskytte din bilnøgle mod skader,støv og ridser. Da det er en monteret cover designet specielt til TOYOTA med smart key, så det passer med sådanne nøgler perfekt!

Ægte Læder Låget. Med den originale emballage.Pakken Indeholder: Ægte Læder Låget; sikkerhedskæde med originale emballage( nøglen i disse billeder er ikke inkluderet i prisen. )

TIPS: tjek Venligst din bil for; se, om det er det samme. Begge nøgler er ok. Hvis ja, vil det blive matchet perfekt. Hvis ikke, vil det være ikke egnet. Kun nøglen ser præcis de samme, som vi viser her, er velegnet, da det ellers ikke kan passe.

Nøgler i alle billeder er bare for visning, der ikke er til salg.

Minde at tjekke skruen nogle gange, i tilfælde af at det bliver løst ved daglig brug.

Told

Skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Vi sender dine pakker som gave, og erklærer, at regningen værdi under $50 til at prøve vores bedste for at undgå at din told gebyr.

Vi er IKKE ansvarlige for NOGEN import skat, told gebyr, eller told-forsinkelse. Hvis pakken vende tilbage til os på grund af købers afvisning af at betale ovennævnte gebyr, vi ville IKKE gensende pakken, indtil køberen fuldføre disse gebyrer og betale ALLE vende tilbage, og send omkostninger. Køber kan ikke annullere bestillingen eller anmode om tilbagebetaling, der er baseret på ovennævnte grund.

Forsendelse af Varer vil blive kontrolleret grundigt, før den sendes ud. Vi vil bruge luftbobler til at vikle emner omhyggeligt.

Transittiden vil være meget afhang og leveret af transportøren og postvæsen samt undtaget weekender og helligdage, eller dårlige vejrforhold. Vi håber, at det kommer til tiden. Tak for din forståelse.

Returret Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os hurtigt, og vi kan udveksle en ny til dig, men køber er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost.

Hvis du ønsker at vende tilbage backthe elementer, skal du holde dem i samme tilstand, som det var. Vi vil refundere dig efter vi har modtaget det, men tilbagebetaling, vil beløbet inkluderer ikke forsendelses omkostninger. Før returnering af varer, bedes bekræfte, returadresse og logistik med os. Når du sender pakken, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de Varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Positiv Feedback Feedback er meget vigtig for os .Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan du efterlade os en god evaluering og 5 stjerner.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller service, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi forsøger vores bedste for at løse dit problem og give en bedre kundeservice.

Kinesisk stil og unikke mørke brun jujube træ-Nøglering bil for tilbehør nye ankomst US$ 8.00 /stk

Kinesisk stil unik gul Jujube træ-Nøglering bil for tilbehør 2014 nye ankomst US$ 8.00 /stk

Kinesisk stil og unikke mørke brun Jujube træ-Nøglering bil for tilbehør 2014 nye ankomst US$ 8.00 /stk

Kinesisk stil unik Ibenholt træ-Nøglering bil for tilbehør nye ankomst US$ 8.00 /stk

Gratis forsendelse Kraftfulde Silica Gel Magic Sticky Pad Anti-Slip Non-Slip Mat til Telefon, PDA, mp3-mp4-Bil tilbehør US$ 8.00 /masse

stykker / masse

Nye Multifunktions-Bil Bøjle Auto tasker arrangør tøjkrog Tilbehør, holder tøj hængende holde Fri Fragt DKK 22.00 /masse

stykker / masse

Høj kvalitet 3D Farverige Gecko Chrome Bil Logo Symbol Tegn Universal Stereo Mærkat US$ 8.00 /masse

stykker / masse

Parkering værktøjer Ny Driver 2 Side Vidvinkel Runde, Konvekse Blind vinkel spejl for bred opfattelse af Sikkerhed værktøj bil tilbehør DKK 10.00 /par

Item Bredde 6cm
Element Vægt 80g
Specielle Funktioner beskytte smart key
Emne Diameter 1cm
Mærke ADDAN
Element Type Nøgleringe
Item Længde 9.5cm
Pakke Vægt 0.16kg (0.35lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 17cm x 11cm x 9cm (6.69in x 4.33in x 3.54in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer