Nyhed Reduced price!
5.4 * 2,8 cm Hvid firkant pap kraftpapir tags smykker pris tags gavekort tags med Hamp reb 500 stk/masse gratis fragt

5.4 * 2,8 cm Hvid firkant pap kraftpapir tags smykker pris tags gavekort tags med Hamp reb 500 stk/masse gratis fragt

kr83.80

-7%

kr90.11

Ny vare

På lager

Tags: smykker pris tags, smykker tags, tag smykker, Billige smykker pris tags, Høj Kvalitet smykker tags, Kina-tag smykker Leverandører.

Navn: kraftpapir, firkantet form lille etiket,hvid

Størrelse: 5.4 * 2,8 cm(hul 4 mm)

Vægt: 100 stykker af 0.051 kg

Funktioner: den firkantede form, med hul (hampereb)

Betalingsmetoder Vi støtte kreditkort betalinger og SPÆRREDE Alle betalinger skal være afsluttet inden for 7 dage, 7 dage efter ordren er ikke krydse vil blive lukket. Hvis du ønsker at udskyde betalingen, er du velkommen til at kontakte hurtigst muligt, tak! Vi lover, at vi kan sende varen ud indenfor 1-3 hverdage efter din klare betaling. Når vi sender din konto,kan du få et Spor Nr.om denne ordre. Da det er en international fragt,sendes fra Kina;det tager som regel længere tid om at ankomme. Som shipping kan påvirkes af ferie,events og andre usikkerheder, det kan give nogle pakker en smule forsinkelse, og vi kan ikke garantere detail ankomst tid, Men du kan tjekke det online med Track NR.og vide mere shipping information om dette, for i de næste dage. For rederiet har brug for tid til at opdatere den. Din forståelse og patient venter, er meget værdsat. Hvis du har brug for det i en fart,håber du kan være forsigtig,havde bedre at købe det lokale marked.

Feedback, Hvis du har nogen bekymring før eller efter købet, skal du kontakte os frit, og vi vil gøre vores bedste for at løse det for dig. Hvis du er tilfreds med vores service eller vare,er det så venligt af dem at give os positiv feedback, og "5" Stjerner. Hvis du føler dig utilpas, skal du kontakte os, før du forbereder sig på at forlade negative kommentarer med os, vil vi hjælpe dig med at løse problemet til din tilfredshed. Din anerkendelse og støtte vores motivation til at bevæge sig foeward! Hvis nogen grund til at du føler dig utilpas,e-mail os, og give os en chance for at rette op på det. Ingen mattter, hvad der sker,tøv ikke med at kontakte os, og vi gør vores indsats for at hjælpe dig ud.

Emne Diameter 2.8cm
Model-Nummer z7
Item Længde 5.4cm
Mærke payaze
Element Vægt 0.51g
Materiale Papir
Item Højde 0.1cm
Produkt Features Pladsen
Element Type Smykker Emballage & Display
Item Bredde 2.8cm
Smykker Emballage & Display Type Tags, Pris Tags
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Enhed Type masse (500 stk/masse)
Pakke Vægt 0.7kg (1.54lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer