Nyhed Reduced price!
Gratis Forsendelse 6MM/w 300Pcs Smykker, Bånd, Snor End Kroge Stik DIY Smykker Resultater & Komponenter

Gratis Forsendelse 6MM/w 300Pcs Smykker, Bånd, Snor End Kroge Stik DIY Smykker Resultater & Komponenter

kr16.67

-11%

kr18.94

Ny vare

På lager

Tags: båndet sort, båndet opbevaring, bånd-stik, Billige farvebånd sort, Høj Kvalitet bånd opbevaring, Kina bånd stik Leverandører.

Bemærk : hvis du bestiller nogle varer i en ordre, i din ordre er et produkt af " china post, der er registreret luftpost ", jeg sender dine produkter i en ordre, alle af kina post, der er registreret ari mail. bredde : 6mm længde : 6mm farve : nikkel / sort rødgods / vintage bronze/ sølv/ guld vægt : 66 g / 300pcs

FORSENDELSE

1. Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling.

2. Fortæl mig venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt.

3. Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode. Normalt tager det 10-20 arbejdsdage for ankomsten af Kina Post, luftpost, og tager 3-10 arbejdsdage via EMS/FedEX.

4. Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen. Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden. Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det.

Tilbagebetaling

Hvis du ønsker en tilbagebetaling på grund af defekt vare eller en anden kvalitet problemer, bedes du kontakte os inden 7 dage efter, at du får det. gebyret vedrørende reback mail bør være overhalet af dig selv.

Feedback

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback. Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback. Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

Element Vægt 66g
Element Type Smykker Resultater
Item Længde 0.6cm
Mærke Starflalling Sang
Emne Diameter 0.6cm
Item Bredde 0.6cm
Oprindelsessted Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
Model-Nummer To tusind otte hundrede og fyrre to
Item Højde 0.6cm
Metaller Type Zink Legering
Smykker Resultater Type Stik
Materiale Metal
Størrelse 6mm / width
Produkt Features for 6mm bredde flad ledning
Emballage opp taske
Pakke Vægt 0.08kg (0.18lb.)
Enhed Type masse (300 stykker/masse)
Pakke Størrelse 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer