Nyhed Reduced price!
Tilfældig Farve 4stk Super Store Ikke Vævet Filt Stof 3mm Tykkelse Polyester Klud, Filt DIY Håndværk Syning Dekoration 65*45cm

Tilfældig Farve 4stk Super Store Ikke Vævet Filt Stof 3mm Tykkelse Polyester Klud, Filt DIY Håndværk Syning Dekoration 65*45cm

kr107.22

-29%

kr153.13

Ny vare

På lager

Tags: ikke vævet filt stof, polyester klud, klud, filt, Billige ikke-vævet filt stof, Høj Kvalitet polyester klud, Kina klud, filt Leverandører.

Mærke

D&D

Element Navn

Ikke Vævet Filt Stof

Farve

Som billedet viser

Størrelse

65*45cm

Tykkelse

3mm

Pakning

4stk/pack Tilfældige Farver

Bruger

Scrapbooking, syning,Sy af...

På grund af hånd foranstaltning, Nogle målinger kan have 1-5% forskel med den faktiske ene.

Funktioner:

+Ikke-vævet stof-materiale, bred vifte af farver og af god kvalitet filt.

+Dekorere din egen hatte, tasker, punge, bøger, kort, billeder og meget mere.

+Fantastisk for alle niveauer af kunsthåndværk mand, fra begynder til avanceret håndværk mand.

+Let at bruge og sikker for børn, at dette produkt kan bruges til alle deres snu skole-projekter.

+Perfekt til at skære i figurer, lave kostumer, dekorationer, og næsten alt du kan tænke på.

Dette er en vidunderlig sort pack af stor filt firkanter, perfekt til crafting. Der er en masse lyse farver i pakken. Lavet af syntetiske fibre, og med en højere densitet end de fleste andre syntetisk crafting filt, filt og tilbyder stor holdbarhed for nem manipulation, skæring.

1.100% helt nye og høj kvalitet. 2.Vores varer er meget passende, kan du være forvisset om køb. 3.Nogle målinger kan have 1-5% forskel med den faktiske ene. 4.Farver forskel mellem det billede, som den faktiske én.

1.Sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du bekræfter ordren. 2. hvis du beslutter dig for at købe, skal du betale din ordre i tide. 3.Efter din betaling eller leveret,vil du stadig nyde godt efter-salg service 4.Ordrer, der blev behandlet rettidigt efter bekræftelse af betaling. 5. Alle varer skal returneres i deres oprindelige tilstand, med henblik på at kvalificere sig til en refusion eller ombytning af varer. 6.Vi er ikke ansvarlige for nogen ulykker,forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service. 7.Hvis varen er defekt, når du modtager det, eller du ikke er tilfreds med det,Bedes du kontakte med os i forvejen, og vi vil give dig en tilfredsstillende løsning.

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Groendalspark.dk som Alipay, kreditkort,real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Alibaba, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.Du kan vælge en metode som er mest belejligt for dig.

1.Vi stoler på vores omdømme og kundernes tilfredshed at lykkes.derfor,din feedback er meget vigtig for os,pls forlade god feedback til os, hvis du får tilfredse med vores varer og service. 2.Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil prøve dit bedste for at løse de problemer,.

Stil andre
Strikket Type tricot
Ruskind Stof Type andre
Funktion Anti-Bakterie
Nonwoven Technics andre
Bruger Foto Dekoration,Kort-fremstilling,Scrapbooking, Syning...
Farve 25 Farver
Type andre
Element Navn ikke vævet filt stof
Bredde 45cm
Produkt Type Bambus Fiber Stof
Størrelse 65*45cm
Materiale 100% Bambus Fibre
Mønster Farvet
Pakning 4stk/pack
Tykkelse 3mm
Technics Nonwoven
Pakke Størrelse 32cm x 22cm x 5cm (12.60in x 8.66in x 1.97in)
Enhed Type Pack
Pakke Vægt 0.51kg (1.12lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer