Nyhed Reduced price!
FORÅRET GARN SAKS CROSS STITCH TØJ SKÆREKNIV SKRÆDDERSY U - KLIP TRÅDEN KNIV SYMASKINE, SAKS GUD KVALITET

FORÅRET GARN SAKS CROSS STITCH TØJ SKÆREKNIV SKRÆDDERSY U - KLIP TRÅDEN KNIV SYMASKINE, SAKS GUD KVALITET

kr1.53

Ny vare

På lager

Tags: saks cross stitch, kniv sy, saks syning, Billige sakse cross stitch, Høj Kvalitet kniv sy, Kina saks syning Leverandører.

Symaskine, saks, tråd, saks gud kvalitet, hvis du har brug for 1 pc kunden for tid bemærk venligst farven er tilfældigt sendt kan ikke vælge farve

Om Betaling 1.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle fortalte, import skat, der opkræves af købere' lande. 2.Vi accepterer Escrow, Kreditkort, Western Union, Alipay 3.Du bedes betale inden 7 dage fra ordre Om Shipping 1.Vi afsender varer via CPAM, kan du også vælge DHL, EMS, hvis presserende. 2.Vi vil sende ud som varer mellem 5-7 dage, den varer kommer du jeg 5-35 hverdage afhænger af din forsendelse måde, destination og andre faktorer. 3. De fleste af vores produkter er ikke registreret pakkepost, hvis du vælger registrerede e-mail er bedre. Prøv på at vælge registrerede e-mail for at undgå ved at miste unødvendige problemer. Vi har et tracking nummer efter afsendelse af ordre, kan du tjekke din røg pakke online på hvor som helst. 4. På kvittering jeg vagttiden, hvis du ikke modtage varerne, bedes du kontakte os og vi vil give dig mulighed for at udvide tidspunktet for modtagelsen. Tak for din forståelse Garanti og Garanti-1.Hvis du ikke er tilfreds med varerne, når du modtager det. Kontakt os venligst og returnere det inden for 7 dage med henblik på ombytning eller penge tilbage. Hvis du returnerer varer, skal du selv betale returfragten. 2.Hvis du modtager en forkert varer, vil vi give dig en ny som erstatning i din næste ordre ... 3.Hvis der er nogle problemer, bedes du kontakte for det første, vil vi løse på en fornuftig måde. På forhånd tak for dit firma. 4. Vi er ikke dele garanti, vi vil kontrollere kvaliteten certificering af varer før afsendelse (metal dele, der kan være rusten, dette er normal, hvis du tankerne, skal du være omhyggelig med at købe) Feedback-Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 er blevet bygget hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er Du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for på at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice. Bemærkes: 1. Vi tilbyder drop shipping service, også kan sende billeder til dig for på videresælge. 2. Hvis engros, pls kontakte os, vi vil give dig den bedste pris.

Bruger Symaskine, saks
Type Symaskine, saks
Materiale Matel
Pakke Størrelse 11cm x 11cm x 8cm (4.33in x 4.33in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Enhed Type masse (12 Sæt/parti)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer