Nyhed Reduced price!
LCD1602 FSTN skærm modul hvid baggrundsbelysning og sort brev HD44780 ST7066 SPLC780D

LCD1602 FSTN skærm modul hvid baggrundsbelysning og sort brev HD44780 ST7066 SPLC780D

kr8.89

Ny vare

På lager

Tags: brev sort, breve hvid, baggrundslys modul, Billige brev sort, Høj Kvalitet breve hvid, Kina baggrundslys modul Leverandører.

Din feedback er meget vigtig for os . hvis du har nogen problemer med Pls. kontakt os først. Jeg tror, at vi kan løse problemet sammen. Tak!

Om os

Etableret i 2001 af en gruppe af erfarne R&D ingeniører i LCD-industrier, Laurel Electronics Ltd. er anerkendt som en af de mest progressive virksomheder i design og fremstilling af små-til-mellemstore LCD-moduler i Kina.

Vi arbejdede med vores partner selskab, Herlighed Lyd (Asia) Ltd. fra Hong Kong til internationale kunder i USA, Europa og mange andre lande.

Bakket op af vores stive quality management system, innovative produkter, designs og veludstyret produktions-faciliteter, kan vi give omfattende, omkostningseffektiv og af høj kvalitet, værdiskabende service til kunderne. Laurel tilbyder en bred vifte af standard-og skræddersyede moduler, karakter til grafisk, COB, COG og TAB, og forskellige baggrundsbelysning systemer. De applikationer, der spænder fra instrumenter, proces kontrol -, forbruger -, medicinsk -, POS-til kommunikation.

I erkendelse af, at global miljøbeskyttelse er ansvarlig over hele verden, Laurel forsyninger RoHS-Kompatible produkter til vores kunder.

Siden sin grundlæggelse, Laurel har holdt fast i principperne for "Samarbejde", "Innovation", "Kvalitet" som vores forretningsfilosofi. I fremtiden, Laurel vil også bestræbe sig på at tilfredsstille kundernes behov og tilføje værdi til kunderne.

Kontakt os for dine behov, og vi kan guide dig igennem til de bedste LCD-system til dine applikationer.

Forsendelse Vilkår

1.Kina Post og HK indlæg er Registerd mail. det tager 15-30 dage til at ankomme. et eller andet sted får brug for meget mere! Hvis i presserende.Pls vælge DHL/FEDEX/TNT/EMS .

2.Vi er ikke ansvaret for eventuelle vigtigt afgifter, skatter og gebyrer. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Feedback:

1. Alle e-mails vil blive besvaret med 1business dag. Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt

2.Vi håber, at du kan forlade os en positiv kommentar og 5-stjernede Detaljeret Sælger Vurderinger, der er af vital betydning for væksten i vores virksomhed, din gode feedback er den bedste støtte for os, Hvis du har nogen problemer med pls.kontakte os . Håber du har en god business-tur i vores butik ,Tak !

Model-Nummer LCD1602 FSTN LCM1602ACW
Kompatibel Mærke/Model Ingen
Pakke Størrelse 10cm x 6cm x 4cm (3.94in x 2.36in x 1.57in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer