Nyhed Reduced price!
Alexzendra En Line Chiffon Marineblå Kjoler til Brudens Mor Illusion Tilbage Lang tid Plus Size Prom Dress Mor Kjoler

Alexzendra En Line Chiffon Marineblå Kjoler til Brudens Mor Illusion Tilbage Lang tid Plus Size Prom Dress Mor Kjoler

kr838.62

-4%

kr882.75

Ny vare

På lager

Tags: mor til bruden, mor til bruden kjole, til brudens mor, Billige mor brudens, Høj Kvalitet mor til bruden kjole, Kina til brudens mor Leverandører.

farvekort

1.Model 2 Målinger.Måle Guide

En perfekt-montering kjole starter med perfekt målinger. Før du bestiller et skræddersyet kjole , vi på det kraftigste opfordre til at finde en lokal skrædder, der kan hjælpe dig med at måle præcist. Her viser vi dig, hvilke målinger, der er nødvendige, og hvordan korrekt at tage dem. Advarsel: at måle dig selv i hjemmet er vanskeligere end du tror! For de bedste resultater, skal du altid have dine målinger taget af en professionel lokal skrædder.

1. Bust = tommer eller centimeter

2. Talje =

3. Hofter =

4. Brystvorte til brystvorte =

5. Skulder til skulder =

6. Skulder til bryst =

7. Ydre Ben = (fra talje til gulv med dit bryllup sko på)

8. Skulder til gulv=

9. Højde =

10. Armseye =

11. Arm længde=

12. Bicep =

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb. Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.

Der er mange betalingsmetoder til rådighed, såsom kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union). Du kan vælge en metode som er mest belejligt for dig. For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af systemet, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

1. Forsendelse omkostninger: Klik på "Fragt og betaling" fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer. Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder. Transportøren Navn Forventede Tid i Transit fra Kina til USA Tracking Service 2-4 dage www.dhl.com 2-4 dage www.fedex.com 2-4 dage www.ups.com 2-4 dage www.tnt.com 5-10 dage www.ems.com.cn 5-10 dage www.ems.com.cn

3. Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status. For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage.

Returnering og ombytning.

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os senest 30 dage efter modtagelsen af din ordre. Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

Vi er meget glade for at arbejde for dig, og alle vores bestræbelser, der sigter mod at få mere og bedre service til at understøtte dine behov i kjoler eller virksomhed. Så din bedes for og tilfredse med kommentarer tilbage er meget vigtigt for os, og der vil helt sikkert hjælpe os begge i virksomhedens fremtidige samarbejde. Og dit hurtige positive feedback vil blive meget værdsat. Tak skal du have.

Element Type Kjoler til Brudens mor
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 14W, Brugerdefineret
Stof Type Chiffon
Kjoler Længde Gulv-Længde
Silhuet A-Linje
Dekoration Sikning,Krystal
Model-Nummer JAD001
De Faktiske Billeder Ja
Ærme Stil Cap Sleeve
Med indbygget Bh Ja
Mode Element Illusion
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Mærke Alexzendra
Pakke Vægt 2.0kg (4.41lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer