Nyhed Reduced price!
30STK 20PCS naturlig ko knogle seiko spacer, for bodhi-perler DIY Tibetanske smykker. 1,5 mm.hul 1,5 mm.

30STK 20PCS naturlig ko knogle seiko spacer, for bodhi-perler DIY Tibetanske smykker. 1,5 mm.hul 1,5 mm.

kr13.06

-14%

kr15.33

Ny vare

På lager

Tags: perle afstandsstykker, For DIY, perler afstandsstykker perler, Billige perle afstandsstykker, Høj Kvalitet for diy, Kina perler afstandsstykker perler Leverandører.

Farve: Ecru

Materiale:naturligt, oksekød knogler.

Størrelse: 2X6mm 3X8mm 3.5X10mm

Mængde: 30 STK

Q: Hvad er den konvertering mellem tommer og mm?

A: 1 tomme = 25,4 mm 1 mm = 0.04 tommer

Disse billeder er blot til orientering, kan du tjekke den ovenfor detaljeret måling for at vælge den korrekte størrelse, og at 1-2mm forskelle på grund af manuel måling, tak.

Item farve, der vises i billeder kan vise en smule anderledes ud på din computer skærm, da skærme er ikke kalibreret samme.

Billederne viser kun nogle af de prøver, kan du få vist forskellige stilarter efter ordre.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er på købers konto, hvis der vil være pådrage sig.

Gratis forsendelse fra Kina Post Air Mail.Kina post air mail vil normalt tage 15-25 arbejdsdage at ankomme efter at være blevet indsendt. Nogle gange for told eller vejr problem, det ville være forsinket nogle dage. Det kan være op til mere end 30 dage.

Hvis betalingen er over $ 150, vil vi sende pakken gratis via EMS(3-7 dage), og en gave.

Garanti på 100%. Hvis du har nogen utilfredshed med vores varer, når du modtager, skal du bare være velkommen til at kontakte os inden for 7 dage, kan vi tilbyde gratis ombytning eller tilbagebetaling. Tilbagebetaling er den endelige auktion pris minus Groendalspark.dk fradrag af omkostninger (business-kommissionen). Tilbagebetaling vil blive udført, når de elementer, der er vendt tilbage i original stand. Bemærk venligst, at købere, bør sikre, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når der returneres, vil køberen være ansvarlig for sådanne skader eller tab, vi vil ikke betale køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at anmode om et krav med logistiske virksomhed i forhold til erstatning.

Hvis varen er defekt, bedes du fortælle os straks, for udskiftning eller reparation.Hvis en udskiftning er ikke mulig, så en vil blive refunderet med det oprindelige betalingsmetode.

Tak skal du have.

Din tilfredshed, er vores stræben.Vi vil forlade positive tilbagemeldinger, at alle køber, når ordren er færdig.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, vi oprigtigt opfordre dig til at forlade os positiv feedback og 5 score rating, Det tager kun 1 minut.Hvis du er utilfreds med det, skal du kontakte os inden de forlader negative eller neutrale eller score 1 eller 2.Vi vil gøre vores bedste for at løse det til din satisfactoy og gøre din shopping oplevelse, sjovt her.

Item Form runde form
Model-Nummer Tre hundrede og firs tusind tre hundrede ti tusind én
Materiale Knogle
Bøde eller Mode Mode
Element Vægt 1.15g
Ydre diameter 2mm
Element Type Perler
Emne Diameter 2X6mm, 3X8mm, 3.5X10mm
Mærke QIANZHIYUN
Enhed Type masse (30 stykker/masse)
Pakke Vægt 0.03kg (0.07lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 8cm (7.87in x 3.94in x 3.15in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer