Nyhed Reduced price!
Drop Shipping Lotus blomst vedhæng Sølv Forgyldt Med Max 60cm kæde Mode Smykker Halskæder Til kvinder Bedste Ven Gave

Drop Shipping Lotus blomst vedhæng Sølv Forgyldt Med Max 60cm kæde Mode Smykker Halskæder Til kvinder Bedste Ven Gave

kr20.97

-29%

kr29.92

Ny vare

På lager

Tags: vedhæng i sølv, lotus blomst vedhæng, sølv forgyldt vedhæng, Billige vedhæng i sølv, Høj Kvalitet lotus blomst vedhæng, Kina sølv forgyldt vedhæng Leverandører.

Vi Kan Drop Shipping

Lotus blomst

Lotus er symbolet på verdens begyndelse, livets oprindelse. Det er et symbol på genfødsel, skønhed, liv, lykke, renhed og åndelighed, enhed for mikro-og makrokosmos, et symbol på harmoni af mandlige og kvindelige begyndelsen. Lotus blev tilbedt især i det gamle Egypten, Indien og Kina.

Ifølge Buddhistiske myte, at det var den lotus-blomst, der har optrådt i verden som første blomst. I Buddhismen Lotus symboliserer livets rejse, der fører til oplysning. Den vokser ud af mudderet, vokser op i beskidt vand og endelig vises ren og strålende på overfladen. Hvid lotus blossom repræsenterer renhed og lang stilk repræsenterer de Buddhistiske belæringer, der løfter sindet fra mudderet af materialisme. Den åbne blomst repræsenterer oplysning, opløbet potentiale for oplysning.

Siden oldtiden troede man, at guderne er født fra Lotus, at der i Lotus Gud vækker, hvilket betyder, at den guddommelige natur af sjælen vågner til en "lotus blomst" i harmoni og kærlighed i os.

Udvendig diameter af denne vedhænget er 35 mm med 60cm kæde

Til kære købere: vores mål er kvalitet første. Service først! Kunden først! Ikke at levere produkter af dårlig kvalitet! 1. Dropshipping for: vi vil give dig større rabat . bemærk venligst, at det, tak. 2., engros orden : hvis du bestiller mere end 300pcs, vi vil give dig den største rabat (30%-60%).Jo mere den mængde, der er, jo billigere er det. 3. brugerdefineret giver design for : vi vil designe prøver uden beregning i henhold til det design, du tilbyder, og derefter tage billeder til at bekræfte, at du. Når du bekræfter stikprøven, Efter bekræftelse af den prøve, du bestiller, kan vi arrangere den produktion, Bedes du vælge det rigtige logistik, når du køber produktet igen. Vi foreslår, at du vælger den logistik, der kan forespørges. Vores mål er, ret til at gøre det bedste! Jeg håber du vil give dig værdifulde råd. Tak skal du have.

Original Kina(hovedlandet)
Model-Nummer XL-0058
Køn Unisex
Element Type Vedhæng
Bøde eller Mode Mode
Vedhæng Type Slide
Mærke bulldog
Pakke 1stk/1 oppo taske
Navn blomst halskæde
Fragt Gratis forsendelse
Form\mønster Geometriske
Farve Sølv/Guld
Stil Trendy
Materiale Metal
Lejlighed Jubilæum, Forlovelse, Gave, Fest, Bryllup, HJEM
Længde 60cm chain 35mm PENDANT
Kvalitetsstandarder Alle produkter er miljø venligt, sund
Metaller Type Zink Legering
Funktion Stemningen Tracker
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.05kg (0.11lb.)
Pakke Størrelse 20cm x 14cm x 11cm (7.87in x 5.51in x 4.33in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer