Nyhed Reduced price!
2stk Køretøj Universal Vidvinkel sidespejle Bil Side Blindspot Blind vinkel Spejl Firkantet SideView Fladskærms-Spejl

2stk Køretøj Universal Vidvinkel sidespejle Bil Side Blindspot Blind vinkel Spejl Firkantet SideView Fladskærms-Spejl

kr72.15

-24%

kr96.18

Ny vare

På lager

Tags: sted spejlet, blind vinkel spejl, vidvinkel bakspejlet, Billige stedet spejl, Høj Kvalitet blind vinkel spejl, Kina vidvinkel bakspejlet Leverandører.

Sort,sølv,pls lade budskabet i den farve, du ønsker,ellers vil der ikke være tilfældig afsendt Beskrivelse: Helt nye og høj kvalitet 180 graders Justerbar Blindspot bil spejl Strømlinet design, nem installation Passer Til Uden sidespejl Venstre eller Højre Side til at Løse Døde Vinkel Zone Af Syne Perfekt Safter Drivende Farve: Sort ,Sølv Materiale:ABC, Hvordan du installerer: 1. Det Med 3M dobbeltklæbende Tape 2. Riv Tapen 3. Fast på Bilen Uden spejle Pakke Inkluderet: 2 X bakspejlet

Betaling:

Spærrede er vores foretrække betaling metode, vi også acceptere, T/T, Western Union, kreditkort. Vi havde forventet at modtage din betaling inden for 3 dage efter din bestilling.

Bemærk Venligst:

Vi foretrækker betaling via ESCROW, og det er den sikreste måde. Inden du betaler skal du sørge for din adresse og telefon numre er korrekte.

Forsendelse:

A: 2-5 dage for behandling til at sende dine varer, efter at betalingen er godkendt, og vi har et stort lager på hånden.

B: Alle emner vil blive leveret til køber, er Groendalspark.dk adresse. Før du betaler, skal du sørge for din adresse i Groendalspark.dk passer til den adresse, som du gerne vil have os til at sende til.

C: Varer normalt vil blive afsendt inden for 5 hverdag efter betaling er modtaget.

D: Leveringstid afhænger af destination og andre faktorer, nogle gange er det måske tager længere tid, selv mere end en måned at nå. Vi forsøger vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service. Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den lokale told-og post service. Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.

Returnerer:

Hvis du føler dig ikke tilfreds med de varer, du har modtaget fra os, og varen er forskellig fra beskrivelsen. Lad os venligst vide.

Fuld tilbagebetaling, ombytning eller erstatning er tilbudt. Bare hvis i har brug for, bedes du returnere varen til os inden for 3 dage efter du modtager det. Venligst kontakt os for nærmere retur & exchange instruktion. Vi er ikke ansvarlige for tab som følge af manglende kommunikation.

Bemærk venligst: vi vil ikke vende tilbage shipping cost eller ikke tage forsendelsesomkostninger tilbage til os, medmindre det er vores skyld. Håber du kan forstå dette. Og vi er ikke ansvarlig for tab som følge af manglende kommunikation.

Feedback:

Hvis du er tilfreds med mine varer og service, bedes du gøre os en tjeneste at forlade positive tilbagemeldinger. Din gode feedback er meget værdsat.

Hvis du føler, at du ikke kommer til at efterlade os positiv feedback, bedes du føler dig tryg til at lade os vide først. Vi vil give dig en god løsning.

100% TILFREDSHED GARANTERET Hvis du ikke er tilfreds med de elementer, uanset årsag, er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller efterlade os en besked via Trade manager, så vil vi svare dig inden for 12 timer

Model År To tusind femten
Item Længde 13cm
Mærke AUMOHALL
Ekstern Afprøvning, Certificering CCC
Item Bredde 7cm
Element Type Spejl & Dækker
Specielle Funktioner No
Item Højde 6cm
Bil Model Næsten alle modeller
Model Navn T353
Materiale Type ABC
Element Vægt 264g
Pakke Størrelse 18cm x 17cm x 5cm (7.09in x 6.69in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.32kg (0.71lb.)
Enhed Type Par

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer