Nyhed Reduced price!
Sort kunstlæder Rattet Dækning for Mitsubishi Lancer EX10 Lancer X Outlander ASX Colt Pajero Sport

Sort kunstlæder Rattet Dækning for Mitsubishi Lancer EX10 Lancer X Outlander ASX Colt Pajero Sport

kr91.34

-47%

kr175.63

Ny vare

På lager

Tags: rattet dække, rattet dække, hjul dækning, Billige rattet dække, Høj Kvalitet rattet dække, Kina hjul dækning Leverandører.

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

Egnet bil modeller :for Mitsubishi Lancer EX10 / Mitsubishi Outlander / Mitsubishi ASX / Mitsubishi Pajero Sport / Mitsubishi Colt

Tjek venligst og sammenligne din bil rat med rattet i billedet, før du køber.(Vores rattet dækker er tilpasset produkt,hvis der er nogen forskel,det ikke passer)! Note 1:Produktet Materiale:Kunstig Læder(kunstlæder) 2: Hvis du har særlige ønsker til materiale,skal du være omhyggelig med at købe,tak! 3: Dette produkt er styring dække,ikke er rat!

Pakken indeholder:

1x rattet dække,

1x nål,

1x tråd,

1x dobbeltklæbende tape,

1x skraber.

Kvalitet erklæring

Dette produkt er en høj kvalitet læder, omhyggeligt gennem særlige teknologi, god sejhed og trække kraft er stor, lang levetid, føler sig også meget godt, er dit bedste valg

OM PRODUKTER:

1 Alle vores produkter er i form af billeder, men den faktiske kan ændre og justering af farve,så vidt muligt i overensstemmelse med det faktiske billede,men på grund af belysning,display farve afvigelse,personlige forståelse af forskellige farver,der resulterer i fysisk muligt, at der eksisterer nogle farve foto,den slags problemer ikke hører til kvalitet problem,den endelige farve i henhold til de faktiske varer, der er gældende.

2 Når du har modtaget pakken,åbnede pakken,der måske har en svag lugt,som er den lugt af læder,som du kan placere i skygge en dag,og så vil det være ok.

OM FORSENDELSE

1, Efter din bestilling er afsluttet,vil vi sende til dig inden for 5 dage,og giver den tracking nummer til dig via e-mail eller som en meddelelse.

2 Vores standard forsendelse metode er Kina Post, luftpost,som er gratis.Hvis vælger EMS,DHL,UPS,FEDEX,EPACKET eller andre shipping metoder,vi også kan levere,men du er nødt til at betale portoen.

3 Vi vil spore din pakke,og advare dig for at modtage din pakke,hvis din pakke ikke har styr optage mere end 15 dage,eller returneres,vil vi re-forsendelse for dig.

EFTERMARKEDET SERVIC

1 Vi gør vores bedste for at servicere vores kunde.

2 Du har 15 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget,bedes du kontakte os inden 15 dage.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 15 dage,betragtes det som har været anvendt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Håber du kan forstå.

3 Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer,din begrundelse for returneringen.

4, refunderer Vi dig, når den er modtaget af elementet med de oprindelige betingelser og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet.Du kan også vælge at få en erstatning.

5 Vi håber meget, at du kan anbefale til dine venner om vores produkter, og vi er producenter, hvis du er forhandlere, du kan kontakte os, store mængder af ordrer til at give dig en rabat

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Emne Diameter 38inch
Specielle Funktioner føler sig trygge, Modstandsdygtig over for slid og ælde, non-slip
Item Bredde 18inch
Model Navn MD-1824
Item Højde 10inch
Item Længde 25inch
Materiale Type Micro Fiber Læder
Farve Navn Sort tråd, Hvid Tråd, Rød tråd, Blå Tråd
Element Type Styretøj Hjul Og Rat Hubs
Element Vægt 0.32kg
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9000
Pakke Størrelse 28cm x 18cm x 10cm (11.02in x 7.09in x 3.94in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.32kg (0.71lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer