Nyhed Reduced price!
3Pcs Motorcykel Motor Dele Olie Grid Filtre Til SUZUKI DR350S DR 350S DR350 S DR 350 S 1990-1996 Motorcykel Filter

3Pcs Motorcykel Motor Dele Olie Grid Filtre Til SUZUKI DR350S DR 350S DR350 S DR 350 S 1990-1996 Motorcykel Filter

kr88.21

-10%

kr98.02

Ny vare

På lager

Tags: olie filter, motorcykel olie filter, suzuki motorcykel olie filtre, Billige olie filter, Høj Kvalitet motorcykel olie filter, Kina suzuki motorcykel olie filtre Leverandører.

Kære Venner, velkommen til vores butik, oprigtigt ønsker, kan du nyde jer her. Eventuelle spørgsmål, pls. tøv ikke med at kontakte os. For flere produkter, der Anvendes På: DR350S Filter Materiale: High Flow Premium-Media Pakning Materiale: nitrilgummi Højde: 1.25 i (32 mm) Indvendig Diameter: 0.625 i (16 mm) Udvendig Diameter: 2.375 i (60 mm) Vægt: 0.052 kg Antal: 3 stk

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder shipping gebyr(undtagen Gratis forsendelse). Vi vil sende varer inden for 3 arbejdsdage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 45 dage fra din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Om Betaling i Øjeblikket kan du betale med Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi, og bank overførsel. Lær, hvordan til at betale med kreditkort, Lære at betale med bankoverførsel, Lære at betale med Western Union, For mere hjælp, kan du Kontakte mig,

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning(undtagen Elektriske Komponenter ). Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen . Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Item Bredde 0inch
Item Højde 3.2cm
Højde 32mm
Indre diameter 16mm
Element Vægt 52g
Forskydning Tre hundrede og halvtreds
Element Type Olie Filtre
År 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996
Item Længde 6.0cm
Oprindelse Kina(hovedlandet)
Ydre diameter 60mm
Materiale Type papir og metal
Farve som billedet viste
Mærke AHL
Model Navn DR350S 350 1990-1996 OLIE FILTER
Varenummer Et hundrede og seks og tredive
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Enhed Type masse (3 stk/masse)
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer