Nyhed Reduced price!
KERUI TD32 LED Display Justerbar Temperatur Og Luftfugtighed Alarm Sensor Detector Alarm Beskytte personlige og ejendom

KERUI TD32 LED Display Justerbar Temperatur Og Luftfugtighed Alarm Sensor Detector Alarm Beskytte personlige og ejendom

kr150.74

-18%

kr183.85

Ny vare

På lager

Tags: temperatur og luftfugtighed, Alarm Sensor, Temperatur kan indstilles, Billige temperatur og luftfugtighed, Høj Kvalitet alarm sensor, Kina temperatur justerbar Leverandører.

KR-TD32 trådløse LED Display Justerbar temperatur og luftfugtighed Alarm sensor Detector beskytte den personlige ejendom og sikkerhed.

KR-TD32 er en af temperatur og luftfugtighed sensor til at registrere, om det nuværende miljø temperatur og luftfugtighed er normal, når den værdi, der overstiger den indstillede, vil detektoren være alarmerende straks og sender radiosignaler til en passende vært enheden til at underrette brugeren den rette behandling. KR-TD32 hovedsageligt bruger i miljøet strengt anmodninger om temperatur og luftfugtighed for at beskytte den personlige ejendom og sikkerhed. Detektor kan forbinde med ekstern temperatur sensor.

1.Nem at betjene og bruge 2.Udsving i temperatur og luftfugtighed er justerbar 3.Temperatur måle-enheden kan indstilles i Fahrenheit (F) og Celsius (C) 4.Altid registrere, at omkring miljø temperatur og luftfugtighed 5.Send alarm signaler til passende vært, når alarmer 6.Kan forbinde med ekstern temperatur-sensorer, temperatur prober, der kan registrere temperatur ud af miljøet.

Strømforsyning: 3 x AAA-batterier Standby-Strøm: Alarm Strøm: Strøm off Strøm: Trådløse Radio Frekvens: 433MHZ driftstemperatur: -20C -50C Arbejde Luftfugtighed: 20% -95%

1* temperatur og luftfugtighed detektor( original box omfatter,batteri omfatter,passer til alle KERUI alarm )

Mærke KERUI
Type temperatur og luftfugtighed Alarm sensor Detector
Model-Nummer KR-TD32
Pakke Størrelse 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer