Nyhed Reduced price!
Wtsfwf ping 6stk/masse 11OZ 12OZ 15OZ Krus Klemmer Krus Gummi, Klemmer Krus Klemmer For 3D-Sublimation

Wtsfwf ping 6stk/masse 11OZ 12OZ 15OZ Krus Klemmer Krus Gummi, Klemmer Krus Klemmer For 3D-Sublimation

kr177.78

Ny vare

På lager

Tags: klemmer for, fastspænding klemme, klemmer gummi, Billige klemmer for, Høj Kvalitet fastspænding klemme, Kina klemmer gummi Leverandører.

Wtsfwf Freeshipping 6stk/masse 11OZ 12OZ 15OZ Krus Klemmer Krus Gummi, Klemmer Krus Klemmer For 3D-Sublimation

Dette er krus klemme for 11oz eller 12oz eller 15oz krus udskrivning. ny med høj kvalitet.

Pls vælge en model du har brug for og lader beskeden i den rækkefølge,

Package 6stk

Produkt Billeder

11OZ Størrelse:23*10.5 cm

12OZ Størrelse:26.3*17*11cm

15OZ Størrelse:24*12.5 cm

Forsendelse:

Som jeg sagde mange gange, Kina post air mail (CPAM) er ikke konstant, jeg kan ikke løfte den parcel, som er blevet sendt via CPAM vil blive leveret hurtig og til tiden. Hvis din pakke ikke er blevet leveret, som du forventede, så kontakt mig venligst for det første ikke åben konflikt uden communite med mig.

hvis din pakke er presserende,vi foreslår at bruge commerican hurtig som fedex,tnt,dhl,ups.osv.

Vi vil sende varer til den russiske Føderation med en særlig china post, luftpost,hurtigere end normale kina post air mail.så varerne skulle være kommet inden for en måned.velkommen kunder fra Rusland.

Sublimation viden

DIY billeder, du kan lide på sager,t-shirts,krus,tallerkener, så på med print,du har brug for vores varmen tryk på printer maskine til at realisere din idé

vi kan levere komplette sæt sublimation-produkter og teknisk service.

1.Epson inkjet printer i din lokale til at printe billeder ud(EPSON R230,R270,R290,T50=L801,1390=L1800,1400,1430).købe i dit lokale.

2.sublimation heat tryk på printer maskine,kan vi levere.

3.som for sublimation tilfælde udskrivning,sublimation tilfælde, metal skimmelsvamp,sublimation blæk sublimation papir er i brug,kan vi levere dig.

4.som for krus,tallerkener udskrivning,sublimation krus eller tallerkener,krus eller en plade klemmer er i brug,kan vi levere klemmer, krus eller tallerkener, som kan købes i dit lokale, fordi disse er nemme at bryde i transport.for materiale,der er af glas,keramik og plast.ethvert materiale, som skal bære 200degrees eller mere og har sublimation lag.

5.udskrivning på nylon eller polyester tøj skal sublimation blæk og papir.udskrivning på bomuld tøj skal dye sublimation blæk og transmax papir.vi kan levere.

Payement Måde:

Vi accepterer Alipay i prioritet,

Hvis du ønsker at betale via paypal,pls kontakte os for at få paypal-konto

Forsendelse :

Vi sender dine varer så hurtigt som muligt efter din betaling bestå af en kontrol af Groendalspark.dk på hverdage(undtagen weekender og helligdage)

Vi plejer at sende varer med china post,det vil tage 2-3 uger eller længere (at brasilien har brug for flere dage)

Vi foreslår, at du vælger express, hvis du har brug for det hurtigst muligt.

Sælger Slags Påmindelse om, stræber Vi efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service. Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter. Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp. Tak for din forståelse.

Køber Beskyttelse:

Vi vil gøre vores bedste for at løse alle problemer med køber.

Vi vil spore varer, forsendelse og ofte minde køber til at kontakte det lokale postkontor eller hurtig til at få varen hurtigt, når varerne ankommer til lokalbefolkningen.

Vi vil også forlænge leveringstiden, indtil køber får varerne.

Returnering og Refundering

Vare(r) skal returneres inden for 14 dage efter modtagelsen.Vi vil ikke refundere shipping gebyr på afkast, der er ikke-defekt

Alle returnerede forsendelse omkostninger, vil være købers ansvar

Alle produkter skal returneres i den originale emballage, herunder alt tilbehør og dokumentation, der blev leveret med produktet. Returvarer skal emballeres korrekt for at undgå skader under forsendelsen. Produkt(er) skade under transporten, vil ugyldiggøre garantien.

Feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Type andre
Mærke WtSFWf
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Enhed Type masse (6 stykker/masse)
Pakke Vægt 0.6kg (1.32lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer