Nyhed Reduced price!
300 ml Duft Forstøver Olie Diffuser Træ, Korn Ultralyd Kølige Tåge Desktop Luft Luftfugter for Office til Hjemmet Soveværelse Stue Spa

300 ml Duft Forstøver Olie Diffuser Træ, Korn Ultralyd Kølige Tåge Desktop Luft Luftfugter for Office til Hjemmet Soveværelse Stue Spa

kr226.76

Ny vare

På lager

Tags: luft luftfugter, diffuser træ, kold tåge, Billige luft luftfugter, Høj Kvalitet diffuser træ, Kina kølige tåge Leverandører.

Læs venligst de følgende vilkår omhyggeligt

OM SVAR på Ethvert problem, kan du efterlade os en besked. Vi vil svare én gang eller to gange om dagen:)Kina tid. Tvist ordrer vil blive behandlet hver 4 dage. Så medmindre det er ikke nødvendigt, skal du ikke tvist.

OM SHIPPING 1. Hvis din adresse ikke kan modtage mail, vi tilbyder, er du ikke i orden. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told og told. 2. Vi sender ordrer inden for 48 timer(ikke inklusive ferie & Kinesiske festivaler) efter vi har modtaget betalingen. 3. Trackings er til rådighed inden for 5-10 dage. Bare fordi det ikke er en opdatering på Groendalspark.dk, betyder ikke, at det ikke bevæger sig. Eksport clearance kan tager lidt tid, før der sendes med fly. Bemærk også, at når det forlader Kina, opdateringer vil være knappe. Du kan gå uger uden en opdatering, når det forlader Kina. 4. Vi lover ikke præcis levering. Det er en anslået tid caculated af Groendalspark.dk . Om effektivitet henvises til de kurerer' officielle hjemmeside ved hjælp af google. 5. Normalt, vil vi sende det med e-mail, du har valgt, men vi bevarer en anden forsendelsesmetode uden dit samtykke, hvis den første unaviable. 6. Hvis ordre er tæt på at løbe ud, så kontakt os for at udvide beskyttelsen til dato, i stedet for at indlede en tvist. DU KAN IKKE BEDE OM REFUSION, HVIS PAKKEN ER STADIG PÅ TRANSPORTEN, SÅ KONTAKT! Hvis det stadig ikke opdateringer i over to måneder, bedes du kontakte os.

OM EN ADRESSE 1. Hvis du laver en forkert adresse, kan du annullere ordren ASAP. Du kan gøre en rigtige senere. Fordi computeren vil automatisk udskrive forsendelsesetiketten fra lageret. Ellers, du bør være ansvarlig for det tab, der skyldes din forkerte adresse. 2. Vi er ikke ansvarlige for pakker, der sendes til forældede eller forkerte adresser.

OM PRODUKTET 1. Hvis din vare er blevet beskadiget under transporten, bedes du kontakte mig inden for 3 dage efter modtagelse af din forsendelse. 3 dage efter modtagelsen af alle salg betragtes som endelige. 2. Når det vurderes som vores ansvar, vi give refusion i vores politik for tilbagesendelse, men kun acceptere video som et bevis. Det kan være en del af refusion, hvis de emner, der kan accepteres og repareret på din lokale plads. Hvis det ikke kan repareres, eller brudt helt, vil vi fuld refusion eller sende dig et nyt efter varify via videoer. 3. Vi kan IKKE garantere, at emballagen er intakt. Pakning kan være en lidt beskadiget i hjørnerne. Hvis du interesserer dig for integriteten af emballage, kan du overveje nøje. Vi vil ikke refundere bare fordi en lille beskadiget emballage. Når du har købt, du er nødt til at blive enige ovenfor! Af den måde, vi ikke støtte drop shipping sælgere, hvis vi er nødt til at købe din fuld refusion for nogen betingelser! Tak så meget for din forståelse ! Tilføj venligst vand under Max linje. Ikke med renset vand, renset vand kan ikke tåge. Skal du rengøre det en gang om ugen, og rense forstøveren plade med medicinsk alkohol. Luk dækslet, før start tåge.

Stik Type AU, EU, USA, UK
Befugtning Kapacitet ≤380ml/h
Befugtning Metode Tåge Udledning
Model-Nummer K080
Timing Funktion Ja
Tåge Outlet Mængde En
Spænding (V) 100~240V
Funktion Ultralyd Steriliseres
Vand-mangel Power-off Beskyttelse Ja
Støj <36 db
Type Ultralyd Luftfugter
Bruger Husstand
Klassificering Befugtning
Tåge Output (liter / dag) 40 ml/H
Form andre
Tid til markedet August-15
Anvendelse 21-30㎡
Installation Bordplade / Bærbar
Effekt (W) 9w
Kapacitet <1L
Power Type A. C. Kilde
Mærke KBAYBO
Operation Metode Tastatur Type
Fugtighedskontrol Manuel
Certificering CE,CSA,RoHS,EMF,EMC,GS,SASO,LFGB,CB
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.6kg (1.32lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer