Nyhed Reduced price!
Retro Industriel Loft Gulv Lamper Restaurant Kaffe Bar Tøj Butik Belysning Studio Stue Baggrund Kunst LED Spot Light

Retro Industriel Loft Gulv Lamper Restaurant Kaffe Bar Tøj Butik Belysning Studio Stue Baggrund Kunst LED Spot Light

kr706.94

-37%

kr1 140.22

Ny vare

På lager

Tags: loft til væg-lampe, gulvlampe, loft-gulvtæppe, Billige loft til væg-lampe, Høj Kvalitet til væg-lampe, Kina loft-gulvtæppe Leverandører.

Følgende genstande mere end 20--50% rabat, skal du klikke på flere overraskelser:

Industrielle Bar Creative Studio Retro Sort Gulvtæppe Lys lyskilde: E27 LED 12W 1piece (Medfølger), der er Egnet sted: stue,soveværelse, hotel,kaffe, møde værelse,hus... Kære Købere,for du bekvemt at bruge vores lampe,for anden køber, vil vi give du de forskellige stik som en gave, så du kan bruge lampen i dit land. Om plug vi har 5 modeller.alomost for de fleste af de lande, du ikke har brug for det,vil vi sende det med lampen i henhold til den type stik i dit land.kan du se nedenstående billede heks viser modellen af stikket.

Gratis gaver til at sende non-stop, hver dag de første 15 vellykket bestilt og betalt over 39.00 DKK gæsterne kan nyde følgende Mobile Støtte Beslag gratis. Bedes forlade os, du ønskede farve ellers sender vi ud tilfældigt, tak.

1. Sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du køber, vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse. 2. For at sikre, at du gratis eller betale mindre i skat for import af varer, vil vi erklære "GIFT" med en lavere værdi. Og denne lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt eller skal betale. 3. Enhver import opkræve gebyrer er købers ansvar. 4. Hvis du møder nogle problemer i forbindelse med leveringen, kan du kontakte os og løses i legitime. 1. Alle elementer er garanti 1 år eller mere, du kan købe med tillid. 2. Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere det inden 14days for en ombytning eller penge tilbage. Du bedes kontakte os før du returnerer det. 3. Menneskeskabte fejl er ikke en garanti for, såsom brudt, en ridse. 1. Vores mål er at sikre, at du har en behagelig shopping med os. Bedes forlade os positiv feedback og 5 stjerner DSR til os, hvis du er tilfreds med vores produkter og service. Og det er meget vigtigt for os. Tak for din forståelse og støtte.

2. E-mail venligst til os eller kontakte os, inden de forlader 1 eller 2, bedømmelse eller negativ neutral feedback, eller åbning af tvisten. Vi forstår dine bekymringer og frustrationer du måtte have, vil vi gøre vores bedste for at løse problemerne. Giv os en chance for at løse problemerne. Vi takker for din indsats for at gøre dette salg og køb en glad én.

3. Hvis du har nogen spørgsmål om vores produkter eller service, bedes du kontakte os via Groendalspark.dk Trademanager eller forlade os besked eller e-Mail. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig og svare dig på 24 timer i de fleste tilfælde.

Body Farve Hvid, Varm Hvid
Materiale Metal
Krop Materiale Jern
Spænding 90-260V
Skifte Type Knop skifte
Antal lyskilder 1
Er Pærer I Prisen Ja
Skygge Retning Op & Ned
Lampeskærm Farve Black
Belysning Område 10-15square meter
Certificering EMC -, STABILISERINGS-og associeringsaftalen,GS,RoHS,PSE,CQC,UL,VDE,LVD,CCC,FCC,CE
Stil Art Deco -
Technics Forgyldt
Skygge Type Jern
Element Type Gulvlamper
Anvendelse Foyeren
Strømkilde AC
Funktioner Årgang
Lys Kilde LED Pærer
Er Dæmpbar No
Model-Nummer Retro Væg Lampe
Finish Børstet Nikkel
Base Type Kile
Garanti 5 År
Mærke RFHLX
Lampholder E27
Watt 11-15W
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 3.8kg (8.38lb.)
Pakke Størrelse 50cm x 35cm x 35cm (19.69in x 13.78in x 13.78in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer