Nyhed Reduced price!
Ny SAMSUNG 3D SMART TV-FJERNBETJENING BN59-01054A Erstatte BN59-01051A ferr forsendelse gratis fragt

Ny SAMSUNG 3D SMART TV-FJERNBETJENING BN59-01054A Erstatte BN59-01051A ferr forsendelse gratis fragt

kr79.39

-19%

kr98.02

Ny vare

På lager

Tags: fjernbetjening til samsung, fjernbetjening til tv, controller kontrol, Billige fjernbetjening til samsung, Høj Kvalitet fjernbetjening til tv, Kina controller kontrol Leverandører.

Ny SAMSUNG 3D SMART TV-FJERNBETJENING BN59-01054A Erstatte BN59-01051A Vi teste det før levering for at sikre, at det fungerer perfekt! Billede

Forsendelse: 1.Vi sender Alle Varer i hele Verden Inden for 36 timer (Bortset fra Ferie), Vil Vil Vælge En Af Dem i Henhold til Forskellige Lande . Så Hvis Du Har Specifikke Forsendelse Krav ,Fortæl Os Før Forsendelse . 2.Vores Pris Inkluderer Ikke Skatter ,MOMS eller Andre Skjulte Gebyrer .For at Sikre Du betaler for Minimum Skat , Vi vil Erklære Din Varerne Som En Gave Med Lavere Element Værdi. Bedes du informere Os På Forhånd, Hvis Du Har Behov for Element Værdi Før Forsendelse 3.Vi leverer Til Groendalspark.dk ' s Adresse .Sørg Venligst For, At Din Adresse I Groendalspark.dk Er Den Rigtige Leveringsadresse ! After-sales service: Alle Ting Igennem Strenge Test Før Forsendelse .Og Vi Garanterer, at Det er Godt ,så Sørg for, at Pakken Er I en God Situation, Når Du Underskrift Det . Efter at Du har Fået De Elementer ,Hvis Du Har Nogen Problemer Med De Varer , Bedes du Kontakte Os når som Helst Uden at Tøve i Stedet For at Åbne En Tvist , Vil Vi Svare Dig Inden for 12 Timer ,Og Vi Vil gøre Vores Bedste for At Hjælpe dig med at Løse Dine Spørgsmål eller Problemer . Hvis Du Ikke Kan Få De Varer, Der Inden For 50 Dage , Så Lad Os Det Vide, Og Vi Vil Refundere Alle Din Betaling . Vores Service Formål Er At Gøre Hver Eneste Kunde Have En God Shopping Oplevelse . Feedback: Hvis Du Er Tilfreds Med Vores Post & Service, Bedes Du Give Os Positiv Feedback & 5 Stjernede Anmeldelse, Som Vil Give Give En Bedre Chance For At Udvikle Vores Butik , Og Vi Vil Takke Dig, Og Prøv Sværere At Servicere Dig Bedre . Hvis Du Er Utilfreds Med Vores Service Eller Andre Problemer , Bedes Du Kontakte Os Inden De Forlader Feedback & Åbne En Tvist , Vil Vi Løse Problemet Med Det Samme ! Det Vil Være Meget Værdsat, Hvis Du Har Nogen Gode Forslag .

Trådløs Kommunikation IR
Model-Nummer BN59-01054A
Pakke Ja
Bruger TV
Materiale ABS
Frekvens 433 MHz
Mængde 1stk
kanal 1
Mærke unge
Oprindelsessted GUANGZHOU , Kina (Hovedlandet)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.15kg (0.33lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer