Nyhed Reduced price!
LIECTROUX Robot Støvsuger B6009,Smart Hukommelse,Kort Navigattion,3000pa Stærk Sugning, Virtuelle Blocker,UV-Lampe,Stor vandtank

LIECTROUX Robot Støvsuger B6009,Smart Hukommelse,Kort Navigattion,3000pa Stærk Sugning, Virtuelle Blocker,UV-Lampe,Stor vandtank

kr1 264.61

-50%

kr2 580.83

Ny vare

På lager

Tags: robot støvsuger, støvsuger, robot støvsuger, Billige robot støvsuger, Høj Kvalitet støvsuger, Kina robot støvsuger Leverandører.

Produkt navn: 2D-Kort Navigation & Hukommelse Robot Støvsuger B6009

Specielle Funktioner:

1. Robotten kan registrere hele miljøet omkring og derefter bygge op kort inde i CPU ' en, så det gør rengøring med planen fra det ene rum efter det andet.

2. Robotten er med hukommelse til at vide, hvor de har renset, mens hvor der ikke har således en gang en flot dækning er mere end 98%. Rengøring vej impulsfrekvens på omkring 1%.

3. Humaniseret design med voice påmindelse. Robotten vil minde dig, når opladningen begynder at gøre rengøring, fuld af skraldespand eller glitch.

4. Høj effektiv rengøring: sugeeffekten er temmelig stærk. Udformningen af 3D-filter forhindrer suge-port fast og HEPA-filter undgår sekundær luft forurening. Vand tank med til at gøre våde gulvklude. Udover, sugestyrken er justerbar, så vi kunne vælge en roligere tilstand.

5. Multifuction for automatisk genopladning, planlægge rengøring, fjernbetjening, anti-faldende og UV-sterilisering. UV-sterilisering er dual-mode, den ene er at gulvet, den anden er til skraldespand. Det er rart, at folk, der er allergiske over for mider.

Beskrivelser:

1. Smart Hukommelse: Lav rengøring manglende sats & høj dækningsgrad.

2. Intelligent til at sanse forskellige miljø gulve og tilpasse sin retning inden for 10ms

3. Gælder for forskellige etager: lav/hårdt tæppe inden højde på 1 cm, træ, keramiske fliser til hjemmet, hotel værelse og kontor.

4. Twining bevis for design af det centrale roller forhindrer, at tvundet af ledninger.

5. Anti-fald-system til påvisning af trappen for at undgå at falde.

6. En gang rengøring varer 90minutes at afslutte et hus i størrelsen 150-200 kvadratmeter.

7. Justerbar suge magt til at gøre et lavere støj.

8. Dual Mode Virtuelle Blocker holder støvsuger inden for det område, du ønsker at rengøre.

Specifikationer:

Materiale: ABS,

Spænding: 14.8 V,

Effekt: 25W,

Driftstemperatur: -10℃og 45℃,

Input spænding/strøm: 24V/1A,

Dimension: 35*10cm,

Enhed Vægt: 3.3 kg,

Batteri: 2000mAh Li-ion-Batteri.

Skraldespand Kapacitet: 1L.

Hvad er der i kassen?

Vigtigste Organ X1

Ladestation X1

Fjernbetjeningen X1(Batterier ikke inkluderet)

Virtuelle Blocker X1

AC Adapter X1

Mop Chassis X1, Ekstra Mop X1

Rensebørste X1

Ekstra Sidebørste X2

Ekstra HEPA-Filter X1

Brugervejledning Bemærkninger:

1. For at lade pakke passere købers lokale skikke glat, vi vil erklære, at det element, som USD75.00/pc ' en, og sige "Gave eneste, der ikke har nogen kommerciel værdi". Hvis du har brug for fuld værdi eller anden værdi, der er anført på handelsfakturaen, bedes du meddele os dette, når du køber.

2. I billedet, er stikket er OS, type, men den faktiske plug er EU-type, der er to pin-kode, runde form, med AC 100-240V input-spænding, 50/60HZ frekvens.

Hvis du køber fra Australien, New Zealand etc. lande, der bruger Australske type stik, vil vi sende en EU-Australske plug adapter til hvert stykke af robot sammen med pakken.

Hvis du køber fra Usa, Canada osv, lande, som bruger Amerikanske type stik, vil vi sende en EU-Amerikansk plug adapter til hvert stykke af robot sammen med pakken.

Hvis du køber fra det Forenede Kongerige, Malaysia, Singapore etc. lande, der anvender Britisk) type stik, vil vi sende en EU-Britiske plug adapter til hvert stykke af robot sammen med pakken.

3. Det sprog, user ' s manual er på engelsk.

4. Pakken vil komme med nogen batterier til fjernbetjening eller virtuelle vinduer, køber har brug for at købe batterier til fjernbetjening og virtuelle blocker på købers lokale marked. 5. Hvis pakken er sendt fra Kina, ingen brand logo er på robotten; Hvis pakken er sendt fra lagre uden for Kina, brand logo "LIECTROUX" er på robotten

du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere ovenstående, før du køber.

Garanti

1. Alle vores varer er sikker på at være helt nye og udført med fuldt mindst 12 måneder garanti.

2. I løbet af garantiperioden, hvis noget problem sker på grund af kvalitet grund ,vær samarbejdsvillig til at tage fotos eller videoer på problemet og sende det til os for at undersøge.

3.For bekræftet produktets defekt på din godkendelse ,kan vi sende dig reservedele til fri,vil vi tillade os forsendelsesomkostningerne inden for 12 måneder

Feedback

Du Efterlade et 5 stjernet positiv feedback ,er Du tilfredshed er vores motivation til at komme videre,Hvis du har nogen Problemer ,så tøv ikke med at kontakte os,give os mulighed for at løse det ,så vil vi tjene dig, indtil du er tilfreds.

Fragt (Meget Vigtigt)

1. Hvis du vælger IML, nogle gange, vil vi gøre overførslen af PONY, russisk Indlæg, i henhold til den aktuelle situation. 2. Hvis du vælger PONY, nogle gange, vil vi gøre overførslen af IML, russisk Indlæg, i henhold til den aktuelle situation.

3. Hvis du vælger EMS, nogle gange, vil vi gøre forsendelsen af DHL,UPS,Fedex,TNT,SF Hurtig, Singapore Indlæg, i henhold til den aktuelle situation.

4. Hvis du vælger DHL, nogle gange, vil vi gøre overførslen af EMS,UPS,Fedex,TNT,SF Hurtig, Singapore Indlæg, i henhold til den aktuelle situation.

5. Hvis du vælger Fedex, nogle gange, vil vi gøre overførslen af EMS,DHL,UPS,TNT,SF Hurtig, Singapore Indlæg, i henhold til den aktuelle situation.

Du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere ovenstående, før du køber.

Garanti og Vilkår Alle vores varer (medmindre andet er specificeret) er sikker på at være helt nye og udført med fuldt mindst 12 måneder garanti. I løbet af garantiperioden, hvis noget problem sker på grund af kvalitet grund, vær samarbejdsvillig til at tage billeder eller videoer på problemet og sende til os for at undersøge. For bekræftet produktets defekt på din godkendelse, kan vi sende dig reservedele, der er gratis. Vi vil afholde forsendelsesomkostningerne.

Certificering CE,EMC,UR,RoHS,UL,CB,GS
Ledning, Længde (m) wireless
Produkt Type Robot Støvsugere
Spænding (V) 14.8 V
Installation Robot
Fjernbetjening Ja
skraldespand 1000ml
Batteriets levetid 1 time og 30 minutter
Batteriets Kapacitet 2000mAH Lithium-ion
Hukommelse TILBUD
Model-Nummer B6009
auto opladning TILBUD
våde gulvklude Ja
Mærke LIECTROUX
vigtigste organ størrelse (D)350mm*(H), 100mm
Vare Type Robot Støvsugere
Funktion Mopning & Flot & Suge Type
Filtre HEPA + 3D
det centrale børste V-formede
Rengøring Rute Planlagte Type
Støv Opbevaring Type Støv Kasse
Effekt (W) <500W
LCD - Ja
Navigation 2D Kort & Gyroskop
Timing Reservation Ja
Type Ultra Fint Luftfilter
Særlige Sugemundstykke Multifunktionelle Kombineret Børste
Taske Eller Poseløs Poseløs
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 6.0kg (13.23lb.)
Pakke Størrelse 59cm x 15cm x 42cm (23.23in x 5.91in x 16.54in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer