Nyhed Reduced price!
2018 Top Nye Ankomst Eksklusive Bafang Bbs Instrumenta Til Diy El-Cykel Bbs01/02/03 Midten Af Kørsel Cykel Kit Ebike

2018 Top Nye Ankomst Eksklusive Bafang Bbs Instrumenta Til Diy El-Cykel Bbs01/02/03 Midten Af Kørsel Cykel Kit Ebike

kr89.07

-26%

kr121.99

Ny vare

På lager

Tags: værktøjer til, værktøj værktøj, værktøjer til cykel, Billige værktøjer til, Høj Kvalitet værktøj værktøj, Kina værktøjer til cykel Leverandører.

Det er den EKSKLUSIVE DIY BBS instrumenta jeg hele Groendalspark.dk , kan du installere BBS central motor nemt. OG hvis du køber en af Bafang BBS midten af drev, motor fra vores shop,vil du få dette instrumenta er gratis . Packing Liste: 1.Bafang BBS instrumenta, Nylon kabelbindere og Wire protector, Og bedre endnu,vi har opdateret værktøjer:blot stærkere,mere skinnende,og blot holdbart. Sammenlign med den forrige version:

Om Os:

Vi tror, ved cykling er for alle, ikke kun pasform og unge. Om ridning da mountainbike gennem en skov spor,klatre i bjergene på en cross cykel, skrigende ned ad bakkerne, på en cykel eller trække børnene rundt på et tag sammen, få ting, slå sjov og opstemthed af cykling. Det er værd ved nævne, på med bidrag af el,er der nu ingen grund til at gå glip af. Det er, hvad vi er dedikerede, og hvorfor vi startede vores online shop, hvor der er fokus på el-cykel-serien ,såsom el-cykel konvertering kits, bjergene og byen el-cykler, fedt dæk, el-cykler og relative dele til elektriske cykler. Alle produkter, vi producerer, afspejler vores interesse og professionalisme.Uanset om du er på udkig efter e-cykler for communiting,touring eller tilfældige,vi kan hjælpe grave med de bedste valg!

Nyttige Tips: • Fortalte skat Normalt vil vi erklære den mindste værdi for at undgå eller betale en lille fortalte skat.Du kan efterlade en besked, når bestillingen om, hvor meget værdi du ønsker på erklære. • Garanti for Et år garanti. Inden for 15 dage(base på levering af data):Vi vil dække tur / retur forsendelse (porto. 15 dage til et år:Vi vil dække returportoen. • Pakning&Shipping 5 Lag Dobbelt Væg Karton,og DHL,FEDEX,TNT,EMS shipping valg. • Retur-Politik, vil vi refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af elementer, og det er kun på grund af selve produktet som fejl,skader,noget, der er sælgers skyld,ikke købers personlige præferencer eller manglende brug.

Mærke Effekt-Surround
Adpater Motor Bafang BBS01/BBS02/BBSHD
Type Eksklusive BBS installere værktøj
Watt 250W 350W 500W 750W 1000W
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer