Nyhed Reduced price!
Retro Bord Lys Smaragd Grøn Glas Power Bank Kontor Bordlampe Rød Træ Vintage Læselampe Studerende E27 Lampe Bog Lamper

Retro Bord Lys Smaragd Grøn Glas Power Bank Kontor Bordlampe Rød Træ Vintage Læselampe Studerende E27 Lampe Bog Lamper

kr243.92

-6%

kr262.25

Ny vare

På lager

Tags: kontor bordlampe, bordlampe, studerende lampe, Billigt kontor bordlampe, Høj Kvalitet bordlampe, Kina studerende lampe Leverandører.

Følgende genstande mere end 50% rabat, skal du klikke på flere overraskelser:

Emerald Grønne Glas Vedhæng Lys som følgende:

Moderne Design-Beside Bordlampe Smaragd-Grønne Glas-Desk Lys Træ Emerald Vintage E27 Pære Bordlampe Industriel Lampe Retro

Størrelse: bred 260 mm Højde 420mm

Farve: brun massivt træ base+iron+grøn glas skygge.

IKKE INKLUDERET PÆRE, kan bruge glødepære, sparepære og LED pære E27 lampholder.

Bemærk: vi har knap skifte og lysdæmper, men lysdæmper har du ikke trække linje i lampeskærm, der er vist på billedet.

De tre øverste køber af hver dag kan få en pære til gratis.

Kære Købere,for du bekvemt at bruge vores bordlampe,for anden køber, vil vi give du de forskellige stik som en gave, så du kan bruge lampen i dit land. Om plug vi har 5 modeller.alomost for de fleste af de lande, du ikke har brug for det,vil vi sende det med bordlampe i henhold til den type stik i dit land.kan du se nedenstående billede heks viser modellen af stikket.

Gratis gaver til at sende non-stop, hver dag de første 15 vellykket bestilt og betalt over 39.00 DKK gæsterne kan nyde følgende Mobile Støtte Beslag gratis. Bedes forlade os, du ønskede farve ellers sender vi ud tilfældigt, tak.

1. Sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du køber, vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse. 2. For at sikre, at du gratis eller betale mindre i skat for import af varer, vil vi erklære "GIFT" med en lavere værdi. Og denne lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt eller skal betale. 3. Enhver import opkræve gebyrer er købers ansvar. 4. Hvis du møder nogle problemer i forbindelse med leveringen, kan du kontakte os og løses i legitime. 1. Alle elementer er garanti 1 år eller mere, du kan købe med tillid. 2. Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere det inden 14days for en ombytning eller penge tilbage. Du bedes kontakte os før du returnerer det. 3. Menneskeskabte fejl er ikke en garanti for, såsom brudt, en ridse. 1. Vores mål er at sikre, at du har en behagelig shopping med os. Bedes forlade os positiv feedback og 5 stjerner DSR til os, hvis du er tilfreds med vores produkter og service. Og det er meget vigtigt for os. Tak for din forståelse og støtte.

2. E-mail venligst til os eller kontakte os, inden de forlader 1 eller 2, bedømmelse eller negativ neutral feedback, eller åbning af tvisten. Vi forstår dine bekymringer og frustrationer du måtte have, vil vi gøre vores bedste for at løse problemerne. Giv os en chance for at løse problemerne. Vi takker for din indsats for at gøre dette salg og køb en glad én.

3. Hvis du har nogen spørgsmål om vores produkter eller service, bedes du kontakte os via Groendalspark.dk Trademanager eller forlade os besked eller e-Mail. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig og svare dig på 24 timer i de fleste tilfælde.

Base Type E27
Er Dæmpbar No
Certificering EMC -, STABILISERINGS-og associeringsaftalen,GS,RoHS,PSE,CQC,UL,VDE,LVD,CCC,FCC,CE
Mærke RFHLX
Basismateriale
Stil
Strømkilde AC
Finish Børstet Nikkel
Funktioner Moderne
Konto Type
Justerbar skygge kan indstilles
Garanti 3 År
Materiale Kobber
Skifte Type Knop skifte
Spænding
Krop Materiale Jern,Glas
Body Farve Knap Skifte, Lysdæmper
Base-Type
Er Pærer I Prisen
Lys Kilde Glødepærer
Element Type Skrivebordslamper
Skygge Type Farvet Glas
Lyskilde
Technics
Skygge Farve
Model-Nummer T1021
Pakke Vægt 3.9kg (8.60lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 48cm x 35cm x 28cm (18.90in x 13.78in x 11.02in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer