Nyhed Reduced price!
Træ i høj kvalitet håndtag hæklet beaded broderi, hækling,broderi, Hækling krog

Træ i høj kvalitet håndtag hæklet beaded broderi, hækling,broderi, Hækling krog

kr215.97

-6%

kr232.21

Ny vare

På lager

Tags: krog usb, krog toy, krog puslespil, Billige usb-krog, Høj Kvalitet krog toy, Kina krog puslespil Leverandører.

Funktion: Navn: træ håndtag hæklet beaded broderi hæklet Materiale: træ håndtag+metal nåle

Emballage: 1STK nål +1STK træ håndtag ;

(Vælg" håndtag 1 3needle sæt" omfatter:1stk træ håndtag+1STK 70 # (0,7 MM) +1STK 90 # (0,9 MM)+1STK 120 # (1,2 MM) nål) Hvis du vælger" Besked 3STK nåle"(denne mulighed omfatter ikke håndtere),bedes gøre bemærkes for det antal nåle, du ønsker eller andet, vi vil gøre tilfældige levering.

Bemærk:1.Nålene er af metal,håndtaget er lavet af træ,på grund af transit bump og andre grunde, sandsynligvis nogle af nålene falder ud, når kunden har modtaget varerne,Denne situation ikke kan undgås, hvis nåle falder af, er limet på det igen.

2.Ring på håndtaget er af kobber materiale, kobber er let oxideret sort,Tørres af med en klud, der vil bliver bedre, hvis du ikke kan acceptere denne situation ikke købe venligst.Tak for din forståelse

1 håndtere 3needle sæt

# 70, # 80, # 90, # 100, # 120, # 130, # 140 udskiftning af nålen form som følger:

Træ-håndtag alene billeder som følger:

Betaling Vi accepterer den Spærrede. Kontakt os venligst for yderligere oplysninger om, hvordan til at betale eller forespørgsler om betaling.

Forsendelse Vi er ikke ansvarlig for, ikke kan leveres adresse. Vi forbeholder os retten til at opkræve forsendelsesomkostninger igen for returnerede varer på grund af forkert adresse. Varen vil blive sendt af sted inden for 24-48 timer efter klare betaling (undtagen weekend og ferie). Tidspunkt for ankomst:

1. Air Mail: 15-30 dage

2. EMS: 5-10 dage Lejlighedsvis, kan det forsinke på grund af din lokale Kunden clearance. Hvis ikke komme konto efter 30 dage, bedes du kontakte os for at løse det. Vi tilbyder ikke kombinere forsendelse. Vi er ikke ansvarlige for told eller afgifter i dit land.

Afkast 1 År Garanti, Bid i tillid! Alle varer er 100% Brand Nye. Alle de elementer, der har været testet inden afsendelse. Vi kan ombytte varen inden for 30 dage efter, at du har modtaget det, hvis det er defekt. Varen retur skal have alle originale emballage og tilbehør, der er med Godkendelsen Kode. Køber er ansvarlig for den vende tilbage forsendelsesomkostninger. Vi vil være ansvarlig for porto af udskiftninger. Tilbagebetaling vil blive gjort ved modtagelse af den returnerede vare. Det kan tage op til 3 hverdage at behandle din retur, efter vi har modtaget din vare.

Andre EMNER vil blive pakket Uden æsken. Vi stræber efter at tjene 100% perfekt "Fem-Stjernede" scores fra dig. Star-scores er meget vigtigt for os. Hvis der er noget om din transaktion, der ikke lever op til dine forventninger. LAD OS VENLIGST VIDE, OG GIVE OS MULIGHED for AT GØRE TINGENE RIGTIGT, før du forlader feedback.

Ydre Emballage Papirpose
Mærke fengxingtimely
Type Nåle
Materiale 100% Nylon
Mønster Type Blomster
Num. LB34
Bruger broderi hæklenål
Lærred Emballeringsmetode Flade
Ramme No
Stil Japansk og koreansk
Pakke Størrelse 25cm x 15cm x 3cm (9.84in x 5.91in x 1.18in)
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer