Nyhed Reduced price!
Populære legering dyr ugle charms kvinder vintage krystal rhinestone brocher et stykke xyh162

Populære legering dyr ugle charms kvinder vintage krystal rhinestone brocher et stykke xyh162

kr16.86

-14%

kr19.62

Ny vare

På lager

Tags: krystal rhinestone broche, rhinestone broche, rhinestone krystal broche, Billige krystal rhinestone broche, Høj Kvalitet rhinestone broche, Kina rhinestone krystal broche Leverandører.

materiale:legering og rhinestone metal farve:guld, forgyldt med emalje: som foto-style:populær form:dyr Køn:unisex pakning:oppbag størrelse:one piece størrelse:6.3 cm

Venligst Læs Før Du Køber

Farven kan variere lidt på grund af den belysning & flash, der bruges i fotografering eller forstørrelse af foto eller indstilling af computer-skærme.

Bemærk, billedet viser ikke det faktiske størrelse,så reger til Beskrivelse af størrelsen detials.Størrelse og længde er omtrentlige, men som regel meget tæt på.Tak!

Sending Vi leverer til hele verden. Normalt,vil vi sende varerne ud til dig afgår fra Kina luftpost gratis.Hvis du har brug for de varer, der haster,kan du efterlade besked til os,så vi kan tale mere om den sending.Hvis din ordre beløb, der er større end $300,vil vi sende varerne ud til dig gennem hurtig selskab, og vi vil efterlade en besked til dig. Kombinerede shipping, tilbyder vi kombinerer shipping rabat, kombineret elementer, der skal betales i én transaktion. Bemærk sørg for, at den adresse, du har registreret, er korrekte, så vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse. Forstå venligst, at forsendelse og håndtering priser opkrævet for dit poster er ikke bare portoudgifter, men håndtering, forarbejdning og emballering af dine varer.

MEDDELELSE

vi sender ordren i løbet af 1-2 hverdage efter betaling ryddet.Da det er internationale skibsfart,delvery tid er omkring 14-20(eller flere) busniess dage til at ankomme til de fleste lande.Nogle lande eller landområder,kan det tage endnu længere tid på grund af mindre hyppige af flyselskab og kontrol på tværs af grænsen.

(Til din fordel,vi foreslår, at du kunne betale for de varer så hurtigt som muligt efter køb.Så kunne vi arrangere din pakke på post meget tidligere.)

Når du modtager varen,bedes du give os de relevante kommentar og bekræfte levering i gang, hvis der ikke er noget problem.Hvis der er spørgsmål om de varer,kan du aftale med os først, før du giver os din kommentar!!

Nogen spørgsmål,er du velkommen til at kontakte os.

Betaling

Vi accepterer betaling Escow

Pakning oppbag
Køn Unisex
Stil Trendy
Type populære
Størrelse 6.3 cm
Mærke youe skinnede
Form fugl
Farve som foto
Model-Nummer xyh162
Bøde eller Mode Mode
Brocher Type Brocher
Mængde ét stykke
Metaller Type Zink Legering
Form\mønster Dyr
Element Type Brocher
Materiale Zink Legering
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.03kg (0.07lb.)
Pakke Størrelse 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer