Nyhed Reduced price!
24CM støbejerns gryde pande bøf plade af støbejern pan ingen belægning

24CM støbejerns gryde pande bøf plade af støbejern pan ingen belægning

kr239.08

Ny vare

På lager

Tags: belægning pistol, pan hjertet, coating-gummi, Billige belægning pistol, Høj Kvalitet pan hjertet, Kina-coating-gummi Leverandører.

Kina fabrikken levering 24CM støbejerns gryde pande bøf plade af støbejern pan ingen belægning

Varer sendes med

AE_Standard/SPSR/CPAM/AE_Premium/EMS/Fedex/TNT/UPS/DHL/ETC.Jeg vil vælge en bedste leveringsmetode for din ordre.

Du skal bare vælge imell den laveste fragt.

Vægt:1,8 KG

Når du får støbejern produkt. kontrollere varen hvis knuste fra lang tid på transport. Hvis vejret er meget koldt, når du får pakken tilbage fra ydersiden, må du ikke sætte wok direkte på ilden Ved stuetemperatur i en periode Om varer vægt Hver batch kan have forskellige på den vægt, vil Det ikke påvirke de varer, kvalitet, ANVENDELSE:

Efter pot kogt: Nye cast-jern gryde skal koges før brug!

Som beskrevet nedenfor:

For det første,rense den nye pulje grundigt. For det andet, parch det over medium varme, indtil der ikke er vand i det. Derefter reduceres til mindre brand(ikke slukke)og hæld lidt madolie. Pick up en væv med spisepinde eller en klemme. Du kan også dyppe væv i lidt olie til at smøre hvert hjørne af puljen til 3 til 5 minutter, i stedet for at hælde lidt olie, men vær forsigtig varm. Hvis du har svinelæder, vi foreslå dig at bruge det til at afslutte trin, der er nævnt ovenfor. Puljen kan anvendes normalt, efter at den naturlige køling.(Processen i en pot kogt som kan være udført igen og igen. To gange eller tre gange er den bedste anbefaling.)

Fordi det er nyt, nogle tips, skal bruges til at gøre det nonstick i den indledende fase af hjælp. Parch det over høj varme efter at være blevet renset, indtil der ikke vand i den. Hæld nogle madlavning olie over medium varme, efter at det er fuldstændig udtørret. Tilføj nogle ingredienser efter olie varme. Aftensmaden kan tilberedes over lav eller medium varme. Så det sparer tid, kræfter og penge.(ultra-stærk lagerkapacitet for cast-jern gryde. Medium varme hvis det er relevant, når puljen er stor, opvarmet eller det vil resultere i tab af næringsstoffer med høj varme.) Puljen skal være skrubbet ren og smurt med et tyndt lag af vegetabilsk olie efter de er blevet brugt til at gøre det bedre for hjælp.

Bemærk: Mad bør fjernes, så snart den er kogt, for at undgå rust og jern lugt.

Varmt vand skal bruges til at skrubbe pot og parch vandet i det efter at være blevet brugt. Det er bedre at smøre et lag af vegetabilsk olie.

Hvis det ikke benyttes i længere tid, smøre et tyndt lag vegetabilsk olie over det i henhold til de skridt af pot kogt.

Hvis det er rustne, skuresvamp dyppet nogle salt kan fjerne rust og lugt. Det kan inddrives nyt ved at udføre de trin i en pot kogt.

brug ikke rengøringsmidler,ikke bruge metal børste til at rengøre wok

Mærke GLAD CZY
Puljen Dækker NO
Type Pander
Gældende Komfur Generelle Brug for Gas og Induktion Komfur
Wok type Non-stick
Certificering CIQ
Metal Type Støbejern
Puljen Dækker Type Uden Pot Dække
Diameter 24cm
Funktion Øko-Venligt
Materiale Støbejern
Pander Type Bradepander
Pakke Vægt 2.3kg (5.07lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer