Nyhed Reduced price!
BeddingOutlet Ugle Dream Catcher med Fjer Gobelin Bohemia Væg Tæppe Blød Microfiber Liv vægpladen 130x150 150x200cm

BeddingOutlet Ugle Dream Catcher med Fjer Gobelin Bohemia Væg Tæppe Blød Microfiber Liv vægpladen 130x150 150x200cm

kr47.45

-39%

kr79.08

Ny vare

På lager

Tags: væg tæppe, vægtæpper, væg tæppe, Billige væg tæppe, Høj Kvalitet vægtæpper, Kina tæppe væg Leverandører.

Varenavn: Gobelin pakkeliste: 1*Gobelin Stof: Microfiber Størrelse: 130cmx150cm, 150cmx200cm Pakke: 1Pc/PVC Taske Sæson: Forår, Sommer, Efterår, Vinter Bemærk: Størrelsen måske 1-2 cm fejl på grund af hånd foranstaltning, farve, måske lidt anderledes på grund af skærmen. Tak for din forståelse.

Vores stof er stærke, holdbare, og hvis den vedligeholdes korrekt, vil blive langvarig. Vi producerer produkter med god kvalitet i tankerne. Vi arbejder hårdt på at skabe kreative produkter, og vi stræber efter at opretholde overlegen kundeservice for vores kunder. Hvis du af en eller anden grund du ikke er 100% tilfreds, bedes du kontakte os frit. Et venligt repræsentant vil hjælpe dig.

I øjeblikket kan du betale med Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro faktura,WebMoney og bank overførsel.Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på Groendalspark.dk i fremtiden.

Shipping vil blive arrangeret efter betaling nå til os,inden for 1-3 dage. Vi bør pålidelige rederi for vores kunder som"Kina Post","EMS","UPS"."DHL","FedEx". Hvis du har brug for at ændre shipping service,plesae kontakte os,vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine krav.

Vi yder service inden for 12 timer,alle besked vil blive besvaret på den første.Kontakt venligst via Indbakke meessage eller Erhvervsdrivende manager. Vi accepterer returnering og refundering, hvis elementer har ethvert problem med kvaliteten.

Vi vil skrive"Prøve"eller"Gave"på pakken i en lavere værdi for at hjælpe dig med at slippe af skat. Eventuelle importafgifter, skatter og afgifter i dit land er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelse gebyr. Disse afgifter er købers ansvar,så tjek venligst med din lokale toldsted for at bekræfte, hvad disse ekstra omkostninger vil være. Til Brasilien kunder,venligst forlade os din CPF(Skatte-ID-Kode) til os, efter du har for at gøre dit for-processen hurtigere.

Venligst forlade positive tilbagemeldinger 4 eller 5 stjerner,så vi ved, at du har modtaget din ordre, og er tilfreds med varen.Vi vil gøre det samme for dig! Hvis der er problemer med dit køb,plese sørg for at kontakte os inden de forlader feedback eller åbning tvist,så vi kan løse problemet på en positiv måde. Som du kan forestille dig,din gode feedback er afgørende for vores succes.

Type Gobelin
Mønster Trykt
Tæppe Salg 1 stk
Materiale Microfiber
Mønster Type Tegnefilm
Ramme No
Størrelse 130cmx150cm, 150cmx200cm
Form Rektangel
Model-Nummer Dream Catcher Gobelin
Technics Vævet
Rengøring Type Hånd-Vask & Maskinvaskes
Design Dream Catcher
Mærke BeddingOutlet
Stil Twill
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer