Nyhed Reduced price!
3pcs/masse Leopard Korn Knapper til Armbånd Glas Facetslebet Flatback Dome Facetslebet Glas Perler Mode Smykker Tilbehør

3pcs/masse Leopard Korn Knapper til Armbånd Glas Facetslebet Flatback Dome Facetslebet Glas Perler Mode Smykker Tilbehør

kr8.77

-4%

kr9.20

Ny vare

På lager

Tags: smykker tilbehør, knapper til armbånd, facetslebet knap, Billige smykker tilbehør, Høj Kvalitet knapper til armbånd, Kina facetslebet knap Leverandører.

100% Helt Nye og Høj Kvalitet

Flash Lyse Charmerende MINI-Gave nøgleringe

Kreative Søde og Smukt

Kan Erstatte Vedhæng

Farve : Farverig

Størrelse :1.2 cm

vægt:2g

Fortæl Mig, Hvilken Farve Du Ønsker

Kundetilfredshed

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb. Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.

Betaling

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Groendalspark.dk såsom Visa, kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union). Du kan vælge en metode som er mest belejligt for dig. For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Groendalspark.dk, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

Forsendelse

1). Forsendelse omkostninger: Klik på Forsendelse og betaling tab på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer. Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2). Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

3). Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status. For det meste, at behandlingstiden kan være 2 til 5 hverdage.

Returret.

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 7 dage efter modtagelsen af din ordre. Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

Feedback

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service. Det vil kun tage dig 1 minut. Tak!

Item Længde 1.2inch
Item Højde 1.0inch
Metal Type Græs
Emne Diameter 1.2cm
Størrelse 1.2cm
Fordel Miljøbeskyttelse, Ikke-giftige
Element Vægt 2g
Model-Nummer A18
Produkt Features knapper til Læder snor armbånd
Stil Skelet Hoved
Farve Farverige
Levering Hurtigt
Item Bredde 1.2cm
Smykker Resultater Type Knapper
Materiale Akryl
Pakke OPP Taske Kraft papir, Konvolutter,
Stil design knapper til Læder snor armbånd
Egenskaber Blænde lyse, ikke falmer
Bruger Vedhæng til Halskæde Taske Bil Nøglering Bogmærker Hånd luftledninger
Element Type Smykker Resultater
Mærke Fuyier
Enhed Type masse (3 stk/masse)
Pakke Størrelse 12cm x 10cm x 1cm (4.72in x 3.94in x 0.39in)
Pakke Vægt 0.05kg (0.11lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer