Nyhed Reduced price!
Yoowei Chips Amber Bracelet Elastisk Design Uregelmæssige Naturlige Flerfarvet Perle I Østersøen Chips Voksen Armbånd Af Rav Smykker Engros

Yoowei Chips Amber Bracelet Elastisk Design Uregelmæssige Naturlige Flerfarvet Perle I Østersøen Chips Voksen Armbånd Af Rav Smykker Engros

kr44.26

-17%

kr53.33

Ny vare

På lager

Tags: smykker armbånd, smykker design, smykker engros, Billige smykker armbånd, Høj Kvalitet smykker design, Kina smykker engros Leverandører.

Amber Detaljer: Chips oprindelige rav perler , 3 farver valgfri. alle er naturlige perler.

Billeder er 18cm effekter: elastisk tråd, kan strækkes.

Hvis du har brug for nogen anden længde eller designs, så spørg os. alle er ægte, og er den gave fra naturen.

amber er naturlige og unikke, kan ikke gøre sikker på, at 100% er præcis det samme.

【Titel 】 Yoowei Chips Amber Bracelet Elastisk Design Der Ingen Knude Naturlige Flerfarvet Perler Baltiske Chips Voksen Armbånd Af Rav Smykker Engros

【 Farve 】 rav, som vist, og alle produkter er fremstillet i naturligt lys skud, du ser, i form af optagelse, men fordi skærmen er forskellige og af andre grunde, kan du se på den farve i billedet, måske en lille forskel med den fysiske farve, bemærk venligst.

【Produkt Beskrivelse】 amber er alle fra Østersøen. og alle er certificeret. glat og lækker kvalitet perler , unikke stil, det er godt for selv at bære, også kan være især for salgsfremmende gaver, samarbejde, aktiviteter, gaver, fødselsdagsgaver, billige, men smarte. Også vi accepterer engros-og detailhandel, dropshipping er ok, bedes du kontakte os direkte.

18cm længde og vægt nedenfor:

Om amber:

Baltisk Rav er ikke kun kendt som fine smykker mineral, men er også menes at hjælpe med at forbedre trivsel. Det har længe været anbefalet som naturligt middel for folk med luftvejsproblemer, og dem, der ofte er udsat for stress.

Hvordan virker det?

Baltisk rav er naturlige økologiske råvarer, er kendt for sin olie. Baltic amber var naturligt dannet i skove, 50-60 millioner år siden i Østersø-regionen. Amber olier er naturlige, beroligende og afslappende evner, når det optages af levende organismer (baby -, børne-og også voksne). Olier er naturligt frigives, når Baltic Amber bliver over 27C. Så på baby hud denne proces er glat og naturligt. Baltisk Rav smykker anbefales, når respiration disorder symptomer, er det også afslapper nervesystemet, øger den samlede organisme resistens niveau. Rav kaldes undertiden Guld i Østersøen. Rav smykker er et produkt af naturen, med sin unikke optagelser, farver og teksturer hvert stykke er unik og kan ikke være præcis, duplikeres. Det er ikke bare smykker, men et produkt af værdi, symbol på evigheden og luksus. Amber er også kendt for sine helbredende egenskaber, som det blev brugt til dette formål i mange århundreder. Videnskabelig forskning har fastslået, at amber båret mod kroppen frigiver naturlige olier på huden, der er så cirkuleres i blodbanen.

Stilarter Naturlige, Oprindelige,diy, håndlavet
Package måder jute taske til hvert stykke
Form\mønster Geometriske
Element Type Armbånd
Bøde eller Mode Fint
Model-Nummer YW422
Længde 18cm, 20cm, 22cm
Mønster Amber stræk armbånd
Armbånd Type Strand Armbånd
Metaller Type Ingen
Diameter 8*2--3 mm
Side Sten Ingen
Særlige Design bedste pris, bedste gave
Lejlighed Gaver, Souvenirs,Indsamling,Fest, Bryllup
Mærke Yoowei
Vigtigste Sten Amber
Certifikat Nr. amber bracelet
Vigtigste Materiale Baltic amber
Stil Trendy
Certifikat Type GIC
Ravgul Farve golden,flerfarvet,honning farve
18CM omkring 5,5 g--6,5 g
Køn voksne,mænd, kvinder
andre længde Kontakt os
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 8cm x 5cm x 3cm (3.15in x 1.97in x 1.18in)
Pakke Vægt 0.02kg (0.04lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer