Nyhed Reduced price!
Stærk Strækning elastikker Modstand Korrosion Høj Temperatur for Tætning Lab Office Home Flytter Levering med Gratis opbevaringsboks

Stærk Strækning elastikker Modstand Korrosion Høj Temperatur for Tætning Lab Office Home Flytter Levering med Gratis opbevaringsboks

kr30.59

Ny vare

På lager

Tags: Temperatur, Temperaturbestandig, temperatur max, Billige temperatur, Høj Kvalitet temperaturbestandig, Kina temperatur max Leverandører.

Russiske købere bedes du angive dit fulde navn! Fulde navn er dit navn + faderens navn + efternavn.

Funktioner:

1. 100% helt nye;

2. Fremstillet af naturlig gummi, ingen lugt, r esistant høj temperatur.

3. Stærk evne til at strække, kan det være strakte sig over 4 gange;

4. Tykkelsen af rubber band er 1,4 mm.

Bemærk:

Vi tilbyder 2 muligheder for at vælge, den ene er 1 opbevaringsboks og 100 stykker af gummi bands, en anden er 1 opbevaringsboks og 200 stykker af gummi bands , skal du vælge den indstilling, du ønsker.

Storage box størrelse: L*b*H=118*72*35mm

Alle billeder er rigtige billeder:

Bemærk om levering:

Den shipping tid til mange andre lande normalt er 7 - 39 arbejdsdage (Rusland-10 - 60 arbejdsdage, Brasilien 25-80 arbejdsdage ), undtagen helligdage.

Men som shipping-model, du vælger, Du har tillid til os. Vi vil vælge den bedste shipping model og sender varen inden for 2 dage (undtagen helligdage) efter bekræftet din betaling. Du vil modtage pakken i tide.

Du skal være ansvarlig for at betale told, told-og klart, told, hvis der er takster.

BEMÆRK:

EVENTUELLE SKADER I INSTALLATIONEN ER IKKE VORES ANSVAR, OG ER IKKE DÆKKET AF GARANTIEN. TJEK VENLIGST KOMPATIBILITET FØR KØB.

Feedback: Vi vil gøre vores bedste for at efterlade dig hurtig positiv feedback på at vise forståelse for dit køb. Hvis uanset af hvilken årsag der er problemer med vores vare eller vores service venligst gøre en indsats for at nå ud til os, så vi kan løse problemet for dig. Feedback er det vigtigste aktiv på Groendalspark.dk til en sælger, og vi stræber efter at have en perfekt feedback fra hver kunde. Så hvis noget ikke er til din smag, kan du give os en chance for at gøre tingene rigtigt.

Materiale Gummi
Form Ring Pakning
Størrelse 1 Box 100pcs Bands, 1 Box 200pcs Bands
Standard eller ikke-Standard Nonstandard
Model-Nummer A-Big Box+38# elastik
Pakke Vægt 0.08kg (0.18lb.)
Pakke Størrelse 19cm x 15cm x 5cm (7.48in x 5.91in x 1.97in)
Enhed Type Sæt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer